logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Pick-up met klasse 

De GMC Sierra Denali is zonder meer een stijlvolle pick-up te noemen. Op het eerste oog komt dat met name door de subtiele chromen accenten die over de hele wagen te vinden zijn. Niet alleen van buiten, ook van binnen is de Denali zeer strak afgewerkt. Neem daarbij het brede scala aan opties waarmee de wagen is uitgerust en kom tot de conclusie dat de GMC Denali zomaar eens uw nieuwe droom pick-up kan zijn. 

Upload File
52

Onvergetelijk beeld

Het eerste aanzien van de Denali zal niet snel worden vergeten. Het contrast van de lak met de chromen delen laten namelijk meteen een onuitwisbare indruk achter, met de chromen grille als aboluut middelpunt. Doordat GMC heeft gekozen voor een bumper die slechts deels in chroom is, oogt de Denali zeer fraai. Het kenmerkende rode GMC logo maakt de voorkant helemaal af.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
52

Schouder aan schouder

Een foto met daarop beide paradepaarden van GMC: de Sierra Denali en Sierra AT4. Alhoewel beide modellen door GMC zijn ontworpen, zijn de uiterlijke verschillen direct zichtbaar. Zo heeft de Denali chromen accenten rondom, waar die bij de AT4 voornameljik zwart zijn. Andersom heeft de Denali zwarte velgen en de AT4 two-tone met aluminium velgen. Daarnaast heeft de Denali elektrische treeplanken en de AT4 vaste treeplanken. Tot slot staat de Denali wat dichterbij de grond, waar de AT4 wat hoger staat om zich staande te houden op ruig terrein.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
52

Iconische wielen

Wielen kunnen een auto maken of breken. Bij de Sierra Denali maken de wielen de auto helemaal af. De 5-spaaks velgen in 22 inch geven de Denali de juiste dosis bravoure. In de kleur zwart komen deze wielen goed uit met de kleur van de wagen en de chromen accenten. Om de velgen liggen Bridgestone all weather banden, waardoor rijcomfort en voldoende grip op de wegen gegarandeerd zijn. Bekijk het aanbod om te zien of uw GMC Sierra Denali er tussen zit.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
52

Strakke cockpit

Zoals op de foto te zien is het dashboard van de GMC Denali rijkelijk uitgerust met knopjes en functies. Werkelijk waar aan alles is gedacht, van het head-up display tot aan de draadloze oplader voor de telefoon. Daarnaast valt de hendel aan de rechterkant van het stuur op, waarmee de wagen in zijn versnelling wordt gezet. GMC houdt daarmee vast aan de manier waarop alle Amerikaanse auto's al decennia lang de versnelling bedienen. 

Lees meer play.png
Lees minder play.png
back.svg
nxt.svg

Specificaties GMC Denali

Denali in het kort
 

◉ Chromen accenten
◉ Strakke 22 inch wielen
◉ 8-trapsautomaat en een krachtige 6.2L motor
◉ Head-up display
◉ 360 graden camera
◉ Elektrische treeplanken

Financier uw Denali

 

Met diverse financieringsmogelijkheden, waaronder financial lease, kunnen wij u bij V.D. Lans Auto's helpen om het rijden in een GMC Denali werkelijkheid te laten worden. Neem contact met ons op voor een financiering op maat. Tenslotte is het leven veel te kort om in een saaie auto te rijden. 

 


 

Denali vs. AT4 in Hoek van Holland

Beide modellen GMC worden in de video hieronder in beeld gebracht. Geniet van de beelden en kies uw favoriete model. 

GMC modellen

38862252
GMC

SIERRA CLASSIC SUBURBAN

€ 34.450,-
38560535
GMC

Sierra AT4 Carbon Pro Edition

€ 55.950,-
38010223
GMC

Sierra AT4

€ 59.950,-
37804438
GMC

Sierra 1500

€ 74.950,-
37692560
GMC

Sierra Denali 6.2L V8

€ 58.500,-
35469894
GMC

Sierra Denali V8 6.2L

€ 59.950,-
nxt.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website