logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Modellen

Bekijk al onze Chevrolet Vans modellen


Chevy Van

Interesse in dit merk?

Bekijk het aanbod

 

Chevrolet Chevy Van

Een VAN apart!

V.D.Lans Auto’s is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van Amerikaanse auto’s.Naast de Dodge Ram, Ford, en GMC pick-ups die vandaag de dag regelmatig op de Nederlandse snelwegen te bewonderen zijn, mag wat ons betreft ook de stoere, multifunctionele en oersterke Chevrolet Chevy Van niet ontbreken.
 

Import Amerikaanse Vans

Met behulp van onze contactpersonen op diverse plekken in de US hebben wij in 40 jaar onze eigen directe inkoop opgezet. Daardoor kunnen wij nette Chevy Vans importeren voor een scherpe prijs. De Chevy Vans die wij importeren zijn namelijk over het algemeen jong gebruikte Vans en zorgvuldig gecheckt en gecontroleerd door onze contactpersonen in de US! Per container komen de Chevrolet bussen aan in de haven van Rotterdam of Antwerpen waarna ze snel naar de Vlotlaan in Monster worden getransporteerd. Bekijk ons huidige aanbod

Financieringen – Financial lease of operational lease

Een leaseconstructie om uw auto (deels) te financieren is een prettige manier om de kosten uit te smeren over een langere periode. Op deze manier blijft het kapitaal in uw zaak. Wij helpen u graag met een financiering op maat. Doordat wij werken met meerdere partijen kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke leaseconstructie voorschotelen. Met name voor ondernemers is dit de perfecte oplossing! 

Morgen Internet - Zorgeloos website