logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dodge Ram

Merken - Dodge Ram

Bekijk al onze Dodge Ram 1500 modellen


Foto van een Dodge Ram 1500

Dodge Ram 

De Dodge Ram 1500 heeft inmiddels zijn vijfde generatie pick-ups op de markt gebracht. Sinds de introductie in Nederland in 2018 is deze generatie pick-ups enorm succesvol gebleken. Het is dan ook geen verrassing, gezien het indrukwekkende uiterlijk, het geweldige comfort en de vele beschikbare opties zoals de derde generatie!

Dankzij deze ontwikkeling is Dodge nu marktleider in Nederland voor zowel nieuwe als tweedehands Amerikaanse pick-ups. De pick-ups zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar er zijn ook talloze verschillende modellen op de markt gebracht.

 

Dodge Ram Modellen

Met meer modellen van de Ram 1500 op de markt dan ooit tevoren, waaronder de indrukwekkende en de luxueuze Dodge Ram Limited, zowel als de nieuwste generatie en zelfs de eerste generatie, biedt  Ram een uitgebreide keuze. Bekijk het overzicht aan de linkerkant van deze pagina om te ontdekken welke modellen beschikbaar zijn zoals de derde generatie & de vierde generatie en zelfs de eerste generatie!

Bij elk model kunt u kiezen welke optiepakketten u wilt op uw Amerikaanse pick-up. Dit zorgt voor een enorme hoeveelheid keuzes, waardoor u uw pick-up volledig naar eigen smaak kunt samenstellen, zoals de derde generatie & de vierde generatie en zelfs de eerste dodge ram generatie!"

Bij V.D. Lans Auto’s is het al bekend, maar met de nieuwste generatie Dodge Ram 1500, speciaal ontworpen voor de Europese markt, zult u oprecht een nieuwe rijervaring beleven. U bent van harte welkom om ook dit gevoel te ervaren en uw droom Ram 1500 pick-up uit te zoeken, inclusief de optie voor een lpg installatie. Dit kan zowel een nieuwe ram als dodge ram pick-up zijn. Neem ondertussen alvast een kijkje in ons aanbod

 

De Ram Auto Dealer | LansAuto

Vanaf 1985 heeft V.D. Lans Auto's zich gefocust op de verkoop van diverse soorten USA cars, met een specialisme in pick-ups, Vans en exclusieve Amerikaanse auto's. Zo verkopen wij onder andere de populaire Dodge Ram. Deze amerikaanse (USA CARS) auto staat bij ons op locatie.

Onze manier van verkoop staat bekend om eerlijkheid en transparantie, zodat zowel de koper als de verkoper een prettig gevoel overhouden aan de manier van zaken doen. Ervaring leert dat dit de beste formule is om langdurige relaties op te bouwen.

Ervaring leert dat dit de beste formule is om langdurige relaties op te bouwen. Een Dodge Ram kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ook hebben we bij V.D. Lans Auto's diverse mogelijkheden om uw dodge ram te leasen! Lees hieronder.

Dodge Ram Leasen 

Een Dodge Ram Leasen om uw Dodge Ram Pickup  (deels) te financieren is een prettige manier om de kosten uit te smeren over een langere periode of per maand. Wij helpen u graag met dergelijke financieringen, inclusief zowel de dodge ram financial lease als de dodge ram full operational lease.

Daarnaast geven we u de keuze tussen betalen per eigen rekening of een vast bedrag per maand. Dankzij onze samenwerking met diverse partijen kunnen we voor u een zeer voordelige leaseconstructie regelen. Dit vertaalt zich naar lage rentes, betaalbare maandelijkse kosten en ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. Zowel nieuwe- als gebruikte Rams kunnen worden geleased. Met name voor ondernemers is dit de perfecte oplossing! Zeker met de fiscale voordelen.

En het beste van alles is dat u bij het Einde van de looptijd volledig eigenaar bent van de Ram pick-up, vooral als u kiest voor financial lease. Bij full operational lease geniet u van extra gemak en zorgeloosheid gedurende de gehele leaseperiode.

 

Dodge Ram financial lease

Het zakelijk leasen van een Dodge Ram biedt ondernemers veel voordelen en is daarom een enorme aanrader. Lease nieuwe of gebruikte Doge Ram auto's en bespaar veel geld in vergelijking met andere betaalmethoden.

Met de Dodge Ram financial lease betaalt u niet de volledige aanschafwaarde in één keer. U sluit een leasecontract af waarbij u maandelijks een vaste aflossing heeft. Met financial lease wordt u direct eigenaar van de pick-up. Na afloop van de lease is de pick-up meteen van u.

Verder profiteert u van fiscale voordelen zoals BTW teruggave, renteaftrek, zakelijk afschrijven en boetevrij vervroegd aflossen.

Bij het einde van het leasecontract kunt u de keuze maken om de pick-up over te nemen, te verlengen of in te ruilen voor een nieuw model.

De leasemaatschappij maakt het eenvoudig om te profiteren van al deze voordelen en om de ideale leaseoplossing voor uw onderneming te vinden.

 

Dodge Ram operational lease

Ram leasen biedt verschillende opties, waaronder de Dodge Ram operational lease. In tegenstelling tot de Ram financial lease heeft de operational lease geen effect op de liquiditeit van uw bedrijf. Kosten voor onderhoud, reparaties, motorrijtuigenbelasting en verzekering zijn verwerkt in de overeenkomst en bepalen de hoogte van de maandtermijnen bij Dodge Ram operational lease.

 

Dodge Ram 1500 Afmetingen

De Dodge Ram 1500 valt op door zijn aanzienlijke afmetingen en stoere voorkomen, een uitstekende keuze voor werk en vrije tijd. De lengte varieert tussen 5,8 en 6,2 meter, de breedte inclusief spiegels ligt tussen de 2 en 2,1 meter, en de hoogte schommelt tussen 1,9 en 2 meter. Naast zijn imposante afmetingen staat de Dodge Ram 1500 bekend om zijn stevige bouw en indrukwekkende draagkracht. Het gewicht van de Ram 1500 varieert doorgaans tussen de 2.300 kg en 3.500 kg, afhankelijk van de specifieke configuratie en toegevoegde opties. Met een royale laadbak is de Ram 1500 geschikt voor het vervoeren van allerlei goederen. V.D. Lans Auto's biedt een assortiment aan Ram-modellen en helpt graag bij het vinden van de juiste Ram 1500 die aan uw eisen voldoet, met zowel koop- als leaseopties.
 

Afmetingen Dodge Ram 1500:

  1. Lengte: De lengte van de Ram 1500 varieert, afhankelijk van het specifieke model en de uitvoering. Over het algemeen varieert de lengte van de Dodge Ram 1500 tussen de 5,8 meter en 6,2 meter.

  2. Breedte: De breedte van de Ram 1500, inclusief de zijspiegels, is ongeveer 2 meter tot 2,1 meter.

  3. Hoogte: De hoogte van de Ram 1500 varieert meestal tussen de 1,9 meter en 2,0 meter.

  4. Gewicht: Het gewicht van de Dodge Ram 1500 varieert afhankelijk van de configuratie en opties, maar ligt over het algemeen tussen de 2.300 kg en 3.500 kg, afhankelijk van het model en de uitvoering.

 

De ruime laadbak van de Dodge Ram 1500 biedt voldoende capaciteit om zowel persoonlijke spullen als vracht te vervoeren. Of u nu op zoek bent naar een sterke en betrouwbare pick-up voor uw bedrijf of avontuurlijke uitstapjes met het gezin, de Ram 1500 is de perfecte metgezel.

Wij bieden een breed assortiment aan Ram auto's. Ontdek het verschil tussen zakelijke lease en private lease bij V.D. Lans Auto's en laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte Dodge Ram 1500 die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om onze Dodge Ram auto's te bekijken!

 

Dodge Ram 1500 Prijs

  1. De nieuwprijs van de Dodge Ram 1500 in Nederland is 37.950 euro exclusief btw en 45.920 euro inclusief btw. Bekijk de rest van ons assortiment Dodge Ram Auto's!

Ram Auto

Ontdek de kracht van Amerikaanse grootsheid met een Dodge Ram auto: de ultieme combinatie van robuustheid en betrouwbaarheid. Als trotse liefhebber van USA cars, laat V.D. Lans Auto's u de vrijheid van de open weg ervaren met de iconische Dodge Ram. Of u nu kiest voor de majestueuze afmetingen van de Ram 1500 of de pure kracht van zijn motoren, elke rit belooft een avontuur.

 

Morgen Internet - Zorgeloos website