logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons
V.D. Lans Auto's

V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf wat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse automobielen zoals Dodge Ram en Ford F150.

Content Image 1
Gallery Image 0

Ted

Gallery Image 1

Beau

Gallery Image 2

Vincent

Gallery Image 3

Arnoud

Gallery Image 4

Dinja

Gallery Image 5

Brian

Gallery Image 6

Evan

Gallery Image 7

Jim

Gallery Image 8

Leigh

Gallery Image 9

Jerry

Gallery Image 10

Ruben

Gallery Image 11

Peter

Gallery Image 12

Stan

Gallery Image 13

Mathijs

Gallery Image 14

Rick

Gallery Image 15

Robin

nxt.svg
back.svg

Meet the team

De mensen maken het bedrijf. Naast een uitgebreide basiskennis heeft iedereen zijn eigen specialisme binnen het bedrijf. De passie voor Amerikaanse auto’s is logischerwijs de gemene deler. Neem hieronder een kijkje en meet the team!Bekijk het hele team

Geschiedenis

Wij, van V.D. Lans Auto’s B.V., begrijpen heel goed dat een nieuwe auto kopen speciaal is. Precies daarom staan onze medewerkers klaar om u te helpen bij het maken van een keuze waar u volledig achterstaat. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan Amerikaanse én Europese auto’s. Pick-ups, Vans en personenwagens volledig samengesteld naar wens van de klant staan in de showroom of worden op bestelling geleverd. Door onze jarenlange ervaring bent u in goede handen. Daarnaast leveren wij ook exclusieve Amerikaanse oldtimers en sportwagens en voordelige Europese importauto’s. Kom dus snel langs in de showroom, waar u altijd warm ontvangen wordt

Gallery Image 0

Entree in de autowereld

Na een aantal jaren in de kassen te hebben gewerkt, komt Ted er op 15-jarige leeftijd achter dat sleutelen aan auto’s meer bij hem past en besluit bij Citroëngarage Van den Burg in Monster te gaan werken als monteur. Een combinatie van werken en leren heeft hij de benodigde vakdiploma’s gehaald. Daarnaast zijn hem bij Citroën de fijne kneepjes van het monteursvak geleerd, wat een goede basis is gebleken voor de rest van zijn leven in de auto’s.

1979
Gallery Image 1

Oprichting V.D. Lans Auto's

Ondanks dat Ted het goed naar zijn zin had bij Citroën Van den Burg waren Amerikaanse auto’s zijn grote passie. Het was dan ook niet verrassend dat hij in 1986 voor zichzelf begon met sleutelen aan Amerikanen aan de Boomaweg in het schuurtje van zijn moeder. Later dat jaar, op 1 oktober 1986, kwam de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en was V.D. Lans Auto’s geboren.

1986
Gallery Image 2

Import vanuit de USA

Na de oprichting van de autotak werd – twee jaar later – de importtak opgericht samen met compagnon Frank. In samenwerking met Frank werden de contacten in Amerika aangeboord en begon het structureel importeren van allerlei Amerikaanse auto’s. Dit betekende dus ook de geboorte van V.D. Lans Import B.V.

1988
Gallery Image 3

De passie blijft groeien

De vraag naar Amerikanen en specialisme was – net als nu – enorm in die tijd. Niet gek dus dat binnen de kortste keren het gehele terrein rond het schuurtje volstond met Amerikaanse auto’s. Zelfs zo vol dat Ted besloot om groter te gaan. Daarom werd er uitgeweken naar een pandje aan de Vlotlaan in Monster. Een mooie volgende stap!

1991
Gallery Image 4

Samen sterk

Vanaf het begin is Ed Groenewegen medewerker (en neef van Ted). Als blijk van waardering is Ed door Ted in de zaak gehaald en vanaf 2000 zijn Ted en Ed dus compagnons. Waar Ed zich over de werkplaats ontfermt, doet Ted dat in de showroom. Deze manier van samenwerken is tot op de dag van vandaag ijzersterk.

1999
Gallery Image 5

Een begrip in Nederland en ver daarbuiten

Aan de Vlotlaan wisten steeds meer mensen uit hele land (en daarbuiten) de weg naar V.D. Lans Auto’s te vinden. Niet alleen door de mooie, unieke auto’s, ook de prettige sfeer en eerlijke manier van zaken doen waren belangrijke factoren voor het succes. Dit maakte het mogelijk om in 1999 een ander, groter pand aan te trekken en 2000 de overstap te maken naar Vlotlaan 809.

2000
Gallery Image 6

Op volle kracht

Na oprichting is V.D. Lans Auto’s B.V. er nog steeds, op volle kracht! Inmiddels met een heel team aan kundige en ervaren mensen. Het verkopen van een Amerikaanse auto is één ding, maar het oplossen van een probleem als wat mee aan de hand is..? Dat is een heel ander verhaal. Bij V.D. Lans Auto’s is alle know-how aanwezig. Ook de prettige sfeer uit de jaren ’80 en ’90 is er nog altijd. Nog altijd staat persoonlijke benadering, prettige ervaring en vakkundig advies voorop.

2021
back.svg
nxt.svg

9,4 klanttevredenheid

85 auto’s op voorraad

12 collega’s

Gallery Image 0

Neem een kijkje in onze zaak

Wij zijn liefhebbers van Amerikaanse auto's. Neem een kijkje in ons bedrijf. U bent van harte welkom!

Morgen Internet - Zorgeloos website