logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford

Merken - Ford

Bekijk hier alle Ford F-150 Pick-up modellen


Ford F150 leasen

Interesse in dit merk?

Bekijk het aanbod

Ford F150

BUILT TOUGH!

Ford is het merk dat in de States de meeste pick-ups verkoopt. Ook in Nederland is de Ford pick-up populair, voornamelijk door zijn strakke design en betrouwbaarheid. Een aantal jaar geleden heeft Ford besloten om hun wagens grotendeels uit te voeren met een V6-motor in plaats van de gebruikelijke V8. Zo worden modellen als de Ford F150 Lariat, Platinum en de Raptor uitgevoerd met een 3.5L V6 twin-turbo ecoboost motor. Nu RAM de TRX heeft uitgebracht, heeft Ford toch weer een Raptor met een V8 gelanceerd, de Raptor R. Dat belooft wat moois te worden... 
 

Bij Van der Lans auto's heeft u keuze uit vele uitvoeringen van de Ford F150. Neem een kijkje in ons aanbod en laat u verrassen door al het moois dat de Ford F150 te bieden heeft. Uw Ford Raptor leasen? Bij V.d. Lans Auto's is een Ford Raptor leasen mogelijk!
 

Ford F150 kopen

Vanaf 1985 heeft V.D. Lans Auto’s zich gefocust op de verkoop van uiteenlopende soorten USA cars. Met name pick-ups, Vans en exclusieve Amerikaanse auto's zijn ons specialisme. Zo verkopen wij onder andere Ford F150.
 

Onze manier van verkoop gaat altijd op een eerlijke en transparante wijze. Hierdoor houden zowel de koper en verkoper een prettig gevoel over aan de manier van zaken doen. Ervaring leert dat dit de beste formule is om langdurige relaties op te bouwen. Een Ford F150 kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Ford F150 leasen? Ford F150 financial lease of operational lease

Uw Ford F150 leasen? Een leaseconstructie om uw auto (deels) te financieren is een prettige manier om de kosten uit te smeren over een langere periode. Wij helpen u graag met dergelijke financieringenDoordat wij werken met meerdere partijen kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke leaseconstructie voorschotelen. Met name voor ondernemers is dit de perfecte oplossing! 

Morgen Internet - Zorgeloos website