logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ford F-150 Raptor


De koning onder de Ford Pick-ups

Omdat stilstaan geen optie is. Precies om die reden heeft Ford zijn bruutste pick-up weer naar een hoger niveau getild. Dit wordt met name duidelijk in de kracht en snelheid van de F-150 Raptor. Het rijden en scheuren in de Raptor voelt daarom echt als nooit tevoren. Deze vernieuwingen maken de alfatruck onder de F-150 nog gewilder. Qua body is de Raptor al machtig mooi om te zien, dus dat hebben de ontwerpers zo gehouden. Ons Amerikaanse hart gaat nog sneller kloppen van de Raptor.

Upload File
34

Controle in extreme situaties!

Alhoewel het in Nederland goed zoeken zal zijn naar plekken waar de off-road prestaties van de Raptor getest kunnen worden, zal de Raptor er klaar voor zijn als het moment daar is. Naast de all-terrain banden is de Raptor namelijk voorzien van 17 inch beadlock velgen. Deze velgen maken het mogelijk om de band vast te klemmen op de velg, ongeacht de bandenspanning. Rijden op het terrein vraagt vaak om meer grip waardoor de beadlock velgen het mogelijk maken om meer grip te creëren door de bandenspanning te verlagen. Hierdoor wordt het contact met het oppervlak vergroot en heeft de Raptor meer grip. Zand, modder, rotsen? De nieuwste Ford Raptor gaat er dwars doorheen!

Lees meer play.png
Lees minder play.png
34

Uniek onderstel

Naast de wielen zorgt het onderstel van de Ford Raptor voor uitzonderlijke verrichtingen in alle off-road omstandigheden. De specialisten van Ford Performance hebben de handen ineen geslagen met de vakmensen van Fox. Deze samenwerking heeft geleid tot het ontwerp van een super stevig en kwalitatief hoogstaand onderstel. Dit wordt met name duidelijk bij de schokdempers van de Raptor, de Fox Racing Shox. Met een diameter van 7,5 centimeter zijn deze bij de nieuwste Raptors nog steviger dan de vorige uitvoeringen waarbij de diameter 6,35 centimeter was. Dat komt de off-road prestaties van de Raptor uiteraard ten goede! Daarnaast is het onderstel van de Raptor voorzien van maar liefst 9 dempingszones, waardoor hij prettiger rijdt op de reguliere wegen en op andere ondergronden zich kan onderscheiden van andere pick-ups. Ten opzichte van de vorige modellen is tevens zowel de veerweg voor (33 centimeter) als achter (35,5 centimeter) vergroot om onder elke ondergrond de baas te kunnen zijn.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
back.svg
nxt.svg

Samenvatting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Ford modellen

28205695
Ford USA

F-250

€ 29.950,-
27270932
Ford USA

F-150

€ 44.950,-
27194067
Ford USA

Mustang

€ 18.950,-
15759509
Ford USA

| Mercury Commuter |

€ 14.500,-
24990302
Ford USA

Galaxie

€ 29.950,-
nxt.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website