logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De nieuwe Ford Raptor F150: Een echte Eye Catcher voor de Liefhebbers van Kracht en Snelheid

Omdat stilstaan geen optie is. Precies om die reden heeft Ford zijn bruutste pick-up weer naar een hoger niveau getild. Dit wordt met name duidelijk in de kracht en snelheid van de F-150 Raptor. Het rijden en scheuren in de Ford Raptor voelt daarom echt als nooit tevoren. Deze vernieuwingen maken de alfatruck onder de F-150 nog gewilder. Qua body is de Ford Raptor F150 al machtig mooi om te zien, dus dat hebben de ontwerpers zo gehouden. Bij het aanzien van de Ford Raptor gaat ons Amerikaanse autohart nog sneller kloppen. Kijk in ons aanbod voor uw nieuwe Ford Raptor F150, een echte eye catcher die kracht en snelheid perfect combineert. Liever een Dodge Ram Pick Up?

Upload File
34

De Ford raptor F150 heeft controle in extreme situaties!

Alhoewel het in Nederland goed zoeken zal zijn naar plekken waar de off-road prestaties van de Raptor getest kunnen worden, zal de Raptor er klaar voor zijn als het moment daar is. Naast de all-terrain banden is de Raptor namelijk voorzien van 17 inch beadlock velgen. Deze velgen maken het mogelijk om de band vast te klemmen op de velg, ongeacht de bandenspanning. Rijden op het terrein vraagt vaak om meer grip waardoor de beadlock velgen het mogelijk maken om meer grip te creëren door de bandenspanning te verlagen. Hierdoor wordt het contact met het oppervlak vergroot en heeft de Raptor meer grip. Zand, modder, rotsen? De nieuwste Ford Raptor gaat er dwars doorheen!

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Amerikaanse auto's met de nieuwe Ford F150 Raptor. Deze indrukwekkende pick-up is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een krachtige metgezel die ontworpen is om elk terrein te overmeesteren. Met zijn robuuste off-road capaciteiten en opvallende ontwerp is de Ford F150 Raptor de ultieme combinatie van stijl en prestaties. Of je nu de ruige natuur wilt trotseren of gewoon op zoek bent naar een unieke rijervaring, de Ford F150 Raptor staat klaar om indruk te maken. Stap in en ontdek een wereld van avontuur en mogelijkheden met deze iconische Amerikaanse auto.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
34

Het unieke onderstel van de Ford raptor F150

Naast de wielen zorgt het Ford Performance onderstel van de Ford Raptor Pick voor uitzonderlijke verrichtingen in alle off-road omstandigheden. De specialisten van Ford Motor hebben de handen ineen geslagen met de vakmensen van Fox. Deze samenwerking heeft geleid tot het ontwerp van een super stevig en kwalitatief hoogstaand onderstel, perfect voor jouw Raptor avonturen en combineer jouw F-150 Lightning. Dit wordt met name duidelijk bij de schokdempers van de Raptor, de Fox Racing Shox. Met een diameter van 7,5 centimeter zijn deze bij de nieuwste Raptors nog steviger dan de vorige uitvoeringen waarbij de diameter 6,35 centimeter was. Dat komt de off-road prestaties van de Raptor uiteraard ten goede! Daarnaast is het onderstel van de Raptor voorzien van maar liefst 9 dempingszones, waardoor hij prettiger rijdt op de reguliere wegen en op andere ondergronden zich kan onderscheiden van andere Ford Pick-ups. Ten opzichte van de vorige modellen is tevens zowel de veerweg voor (33 centimeter) als achter (35,5 centimeter) vergroot om onder elke ondergrond de baas te kunnen zijn. De Ford Focus op kwaliteit en prestaties blijkt duidelijk uit de technische kenmerken van dit indrukwekkende onderstel.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
34

Ontdek de kracht van de Ford Raptor: Combineer jouw stijl en avontuur

Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van de Ford Raptor bij ons. Helemaal jouw kleur en stijl zijn essentieel bij het kiezen van een auto. Daarom is de Ford Raptor verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren die perfect passen bij jouw persoonlijkheid en voorkeur. Combineer jouw Raptor avonturen met de kleur die jouw passie voor kracht en prestaties weerspiegelt. Of je nu kiest voor een stoere matte afwerking of een glanzende tint, de Ford Raptor staat altijd garant voor een indrukwekkende uitstraling, ongeacht welke kleur je kiest.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
back.svg
nxt.svg

Ford modellen

39144954
Ford USA

F-150

€ 38.500,-
38938883
Ford USA

Mustang

€ 24.950,-
38724796
Ford USA

F-150

€ 46.500,-
36316375
Ford USA

F-150

€ 64.950,-
31041475
Ford USA

| F150 Raptor

€ 99.950,-
nxt.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website