Blij dat ik rij

Namens het gehele van der Lans Team wensen wij iedereen veel veilige en plezierige kilometers toe!

Geert en zijn Mercedes-Benz GLC Coupe

Geert komt hier zijn nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupe ophalen! Deze schitterende coupe is helemaal naar zijn smaak gemaakt. Voorzien van treeplanken en een afneembare trekhaak voor de fietsen. Geert heel erg bedankt voor deze mooie opdracht en veel plezierige kilometers toegewenst!

Ronald en zijn GLC Coupé

Ronald Dral uit Zaandam kwam samen met zijn vriendin Suzette de witte Mercedes GLC Coupé ophalen. We hebben deze auto op verzoek geïmporteerd uit Duitsland en vervolgens speciaal klaargemaakt precies naar wens van Ronald en Suzette. Het resultaat mag er wezen. Ronald en Suzette, wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe auto!

Peet en zijn unieke Black Edition!

Peter van Transportbedrijf P. Hoogendonk kwam de Dodge Ram Black Edition 2017 ophalen en was zeer tevreden over het resultaat. Zoals onder andere de V.D. Lans special edition SIDEPIPE voor een extra dikke sound! Wij wensen Peter en Ria veel rijplezier.

Ruud en zijn nieuwe Ram!

Voor de firma Voskamp Trading uit De Lier kwam Ruud de Vreede deze prachtige pick-up ophalen. Ruud was erg blij en tevreden met de nieuwe aanwinst. Wij wensen Ruud veel plezier met de auto!

Rob en zijn Dodge Ram Laramie!

Vrijdag kwam Rob ten Caat zijn droom auto, de Dodge Ram ophalen. Super blij en dolgelukkig verliet hij de showroom. De auto was klaargemaakt door ons team en verkeert weer in nieuwstaat. Wij wensen Rob en zijn vrouw veel prettige kilometers.

Pieter en zijn Young-Timer

Pieter komt hier zijn Young-Timer Chevrolet pick-up ophalen. De pick-up is helemaal klaargemaakt door de werkplaats van V.D. Lans Auto's. Namens iedereen van V.D. Lans wensen wij je veel rijplezier!

Dodge Ram Black Edition van Robert

Robert komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition ophalen! Geheel in eigen stijl met Carbon inleg! Wat een fraai detail is dat! Robert wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

De Ford F150 King Ranch van Frank

Frank komt hier na twee Dodge Rams zijn fonkelnieuwe Ford F150 King Ranch ophalen. Wat een luxe truck! Full options met snufjes zoals 360 graden camera, panoramadak, adaptive cruise en nog veel meer! Frank wederom bedankt voor het fijne zaken doen!

Lex en zijn Chevrolet Express Dubbel cabine!

Lex komt hier zijn nieuwe Chevrolet Chevy Van ophalen! Deze mooie bestelbus hebben wij omgebouwd naar dubbelcabine en is helemaal in samenspraak met Lex tot in de puntjes uitgewerkt! Van achteruitrijcamera tot mooie uitlaat! Lex hartelijk dank voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst namens het gehele V.D. Lans Team!

Henk en zijn Ram Black Edition!

Henk komt hier zijn eerste pick-up ophalen en doet het meteen heel goed! Deze 2017 Ram 1500 Black Edition is werkelijk van alle gemakken voorzien! Henk wij willen je hartelijk bedanken voor deze mooie opdracht en gunnen je heel veel rijplezier met je nieuwe Ram! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Pieter en zijn Charger!

Wederom een schitterende aflevering! Pieter en zijn zoon komen hier zijn 1969 Dodge Charger ophalen! Deze schitterende oldtimer voldoet aan alle wensen die je als oldtimer liefhebber maar kan hebben! Pieter wij wensen je namens het gehele V.D. Lans Team heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en weten zeker dat de auto je goed zal bevallen!

Hans komt hier na trouwe dienst zijn Chrysler inleveren

Vandaag geen standaard afleverfoto, maar een inleverfoto! Normaal geven wij altijd een bloemetje of een lekker flesje wijn, maar nu kregen wij het boeket. Hans komt hier na trouwe dienst zijn Chrysler inleveren en bekroonde dit met dit boeket. Hans hartelijk dank en we spreken elkaar snel!

Sander komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen

Sander komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen. Deze fraaie Ram Night Edition in Bright Silver! Hele mooie combinatie met de hoogglans zwarte accenten. Sander wij hopen dat deze net zo goed bevalt als je vorige Ram! Namens ons allemaal, bedankt!

Art-Jan komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen

Art-Jan komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen in de schitterende kleur Pearl White Metallic. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Ram!

Marcel komt hier zijn nieuwe Ram 1500 Copperhead edition ophalen!

Marcel komt hier zijn nieuwe Ram 1500 Copperhead edition ophalen! Dit wordt zijn 2e Ram en wat een mooie uitvoering! Dit is 12 van de 25 genummerde Copperheads en wederom met een eigen Twist! Marcel en Martina bedankt voor de opdracht!

Tessa komt hier haar eerste autotje ophalen!

Tessa komt hier haar eerste autotje ophalen! Deze hele leuke 107 is je van harte gegund! Namens ons allemaal heel veel plezier met je auto!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER

© 2018 V.D. Lans Auto's B.V.
| Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing