logo Lans Auto
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Blij dat ik rij

Namens het gehele van der Lans Team wensen wij iedereen veel veilige en plezierige kilometers toe!


Super dik duo voor Kevin en Auke

Koudekerk aan den Rijn is weer een stuk mooier!

Kevin en Auke komen hier hun nieuwe Dodge 
RAM pick-ups ophalen, de dikke Laramie Night en de bizar vette TRX Sandblast!

Dat wordt genieten voor de mannen!

Wij van het
Team V.D. Lans Auto's wensen hen in ieder geval veel plezier met de wagens!
Content Image 131

Custom GMC Van voor Rico

De basis van deze GMC Savana (de nog luxere variant van de Chevy Van) was al dik, maar samen met Rico hebben we zijn wagen nóg stoerder gemaakt. Heel veel onderdelen zijn uitgevoerd in zwart, en wat een verschil maakt dat!

Rico, heel erg bedankt voor wederom een fijne samenwerking. Het hele
Team VD Lans Auto's wenst Rico veel plezier en veilige kilometers met zijn Van!
Content Image 130

Weer een Amerikaanse Van op de Nederlandse wegen!


Deze week hebben wij aan Marco deze vette Chevy Van afgeleverd! Hij zal ermee gaan rijden in Deventer.

Namens het hele
Team VD Lans Auto's wensen wij Marco nog veel plezier en veilige (Overijsselse) kilometers met de nieuwe auto!
Content Image 129

Nieuwe Dodge RAM 1500 voor Arthur


De lach op het gezicht van Arthur verraadt alles; de Dodge RAM 1500 Limited Night is een groot feest! Dit exemplaar draagt Granite Crystal metallic lak, wat stijlvol doch onopvallend contrasteert met de zwarte accenten die het Night Package voortbrengt.
Arthur is overgestapt vanuit de witte RAM 1500 Laramie die naast zijn nieuwe wagen op de foto staat, dus dit is een mooie upgrade.


Wij hopen dat die lach niet meer van Arthur's gezicht verdwijnt! Namens het hele Team VD Lans Auto's wensen wij Arthur nog veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe auto!
Content Image 128

Duimen omhoog voor deze Dodge RAM Limited Night


Alle leden van de familie Ahmed hebben geholpen bij het samenstellen van hun nieuwe Dodge RAM 1500 Limited Night van vader Ben. De wagen is uitgevoerd in zwart, met verschillende rode accenten die prachtig afsteken bij de donkere basis.

Namens het hele Team VD Lans Auto's wensen wij Ben en de hele familie veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe auto!
Content Image 127

Gave TRX 'RvdB Edition'


Duimen omhoog voor deze ontzettend gave Dodge RAM 1500 TRX in unieke blauwe kleur! Samen met Richard hebben we dit monster opgebouwd, onder andere een Rambar met LEDs is toegevoegd, net als custom blauwe remklauwen en interieurverlichting om het geheel af te maken.

Namens het hele Team VD Lans Auto's wensen wij Richard veel plezier en veilige kilometers met zijn nieuwe auto.
Content Image 126

Strakke Dodge RAM voor Dennis


Onze klant Dennis is maar wat blij met zijn nieuwe Dodge RAM 1500 Limited Black! Hij ging direct met zijn familie 'on tour' naar Denemarken. Ook zoonlief Blue geniet volop van papa's nieuwe wagen, mét schuifdak.

Namens het hele
Team VD Lans Auto's wensen wij Dennis en zijn familie veel plezier met hun nieuwe auto.
Content Image 125

Bijzondere Ford Explorer voor Aad en Rita


We hebben deze mooie Explorer af mogen leveren, de enige met deze kleur in Nederland!
Aad en Rita komen al jaren lang over de vloer, en we hopen dat ze dat in toekomst ook zeker blijven doen.

Namens het hele
Team VD Lans Auto's wensen wij Aad en Rita veel plezier met hun nieuwe auto.
Content Image 124

Pierre en Pascal hun gloednieuwe Longhorn!


Een mooi vader-zoonmoment, Pierre komt hier samen met Pascal hun schitterende Dodge RAM Longhorn ophalen. Dat wordt genieten want Pascal gaat er direct mee op vakantie! Het gehele V.D. Lans Team wenst jullie veel veilige en prettige kilometers toe!
Content Image 123

Voor Bart een Dodge RAM TRX!


Aangezien Bart in een RAM Limited reed was het Dodge RAM gevoel al aanwezig. Nu werd het echter tijd voor iets extreems: de RAM 1500 TRX! De felrode kleur past goed bij het karakter van de TRX en de zwarte accenten steken er perfect bij af. Enorm leuk om samen met de klant de auto naar smaak samen te stellen en op te bouwen. Zoals te zien valt, is Bart enorm blij! En wij daarmee ook! 

Het gehele
Team V.D. Lans Auto's wenst Bart veel plezier met zijn nieuwe auto!
Bentley Continental GT Lansauto

Pierre kiest voor klasse


Pierre kwam een drankje halen op onze Paasshow en zag daar plots een hele strakke Bentley Continental GT staan. Twee paaseieren later waren Pierre en Ted er al uit en was Pierre eigenaar van deze schitterende wagen. Hier op de foto komt hij de Bentley ophalen samen met zijn vriendin. Het hele Team V.D. Lans Auto's wenst Pierre heel veel plezier met zijn nieuwe auto!
1965 Ford Mustang Fastback

Ford Mustang Fastback 1965 | Andrès


Na vele jaren trouwe klant te zijn op pick-up gebied, is het eindelijk tijd voor iets speciaals! Andrès komt hier een prachtige Ford Mustang Fastback ophalen, heerlijk om in de zomer mee te toeren! Wij wensen Andrès enorm veel prettige kilometers toe met zijn nieuwe sieraad!
GMC Sierra Denali

GMC Denali | Peter en Pascale


Na maandenlang in samenwerking te hebben gezocht naar deze schitterende GMC Denali in de kleur Satin Steel Metallic, was het eindelijk raak. Zoals de foto al doet vermoeden, was dit het wachten dubbel en dwars waard. Helemaal top om Peter en Pascale - al jarenlang klant - zo blij te zien. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Het gehele V.D. Lans Team wenst jullie enorm veel prettige kilometers toe!

Content Image 119

De nieuwe sprinter van Aalbregt

Wij willen graag klusbedrijf Aalbregt bedanken voor deze prachtige opdracht!
Het hele V.D. Lans Team wenst jullie enorm veel rijplezier en veel veilige kilometers toe!

Content Image 118

Jeep Compass | Cor

Cor was hier maar wat blij met zijn nieuwe Jeep! Speciaal voor hem opgezocht in Duitsland en naar Nederland gehaald. Cor, bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je wagen!
Content Image 117

DE ULTIEME CHEVY VAN!

Er komen steeds meer fans van Chevy Vans in Nederland en dat vinden wij uiteraard erg leuk. Zo ook Martijn, hij zag deze superstrakke Chevy bus staan en was meteen Chevy Fan!Samen met zijn vriendin Kiek heeft hij de bus opgehaald en rijdt inmiddels dus al vrolijk en comfortabel in de rondte!

Content Image 115

DUIMEN OMHOOG!

Alex komt hier met zijn kleinzoon z'n nieuwe Dodge Ram halen. Na verschillende pick-ups te hebben bekeken, heeft hij een weloverwogen keuze gemaakt voor deze dikke pick up! Dat worden leuke ritjes met opa! Dikke duimen omhoog

Content Image 114

DON OPLEIDINGEN

Marco van Veen komt hier de nieuwe Dodge Ram ophalen voorDon Opleidingen. Na 9.5 jaar trouw lesgeven, is de oude vertrouwde pick-upingeruild voor een nieuwe, en wat voor eentje! Met een mooie grille en een dikwielenset is de nieuwe pick-up helemaal klaar voor zijn taak. Team V.D. LansAuto’s wensen Marco en de rest van het team enorm veel plezier en plezierigekilometers met deze prachtige wagen!

Content Image 113

DE LARAMIE BLACK VAN ROGIER!

Een pick-up kan je vandaag de dag door heel het land heen kopen. Het verschil zit 'm juist in de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en kwaliteit die wij als bedrijf bieden. Dit heeft Rogier uit de Gooi en Vechtstreek ook ondervonden. Zo trots als een pauw komt hij hier zijn wonderschone Dodge RAM Laramie Black ophalen. Het gehele V.D. Lans Team wenst Rogier alle goeds en veel plezierige kilometers met zijn pick-up!

Content Image 112

HABANA BEACH

Tyke en Redsard van Habana Beach in Kijkduin hebben vorige week hun nieuwe Dodge Ram opgehaald. Met een dikke set wielen en het zwart maken van de chromen accenten is de auto helemaal af! Al met al zal deze wagen een hoop plezierige kolometers en een hoop bekijks opleveren. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de auto mannen!

Content Image 111

PETER EN RIA CLA 180 AFLEVERING!

Het was een hele zoektocht om de beste CLA voor Ria te vinden, maar wie zoekt zal vinden! We hebben deze prachtige CLA 180 aan Peter en Ria afgeleverd, als dank kregen wij een prachtige taart met ons logo erop, gemaakt door Tamar's taarten, nogmaals enorm bedankt voor deze prachtige opdracht en het hele V.D. Lans Team wenst jullie enorm veel prettige en veilige kilometers toe!

Content Image 110

FORD RAPTOR VAN STEFAN!

De eerste moet de beste zijn! Dit is de eerste pick-up van Stefan, en hij doet het meteen goed! Hij komt hier zijn prachtige Ford F-150 Raptor ophalen! voor in zijn bedrijf MCWE Works . veel plezier met je nieuwe aanwinst! namens het hele Van Der Lans Team. wensen wij je enorm veel mooie en veilige kilometers toe!

Content Image 109

GMC SIERRA AT4 6.2L V8 VAN JAN!

Wat een super dikke opdracht! Deze bomvolle fully loaded GMC Sierra AT4 is voorzien van 22" wielen met grove banden, bredere fender flares, brute Magnaflow uitlaat en nog veel en veel meer. Jan wederom bedankt voor deze hele gave opdracht en na 8 jaar Dodge Ram is dit een hele mooie vervolgstap! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Content Image 108

EDDIE'S NIEUWE RAPTOR!

Weer een prachtige dag, en een prachtige aflevering! Eddie heeft hier zijn geweldige Ford F-150 Raptor opgehaald! Eddie, enorm veel plezier met deze prachtige Pickup, en veel veilige en prettige kilometers toegewenst!

Content Image 107

AFLEVERING DODGE RAM 3500 CUMMINS

Hier komen Julie en Raoul van Ons Bos deuren uit Sprundel hun prachtige Dodge Ram 3500 Cummins ophalen! Bedankt voor deze opdracht en wij (het hele V.D. Lans Team) wensen jullie enorm veel prettige en veilige kilometers toe!

Content Image 106

TON VAN GILS EN ZIJN MUSTANG

Zelfs in deze dagen leveren wij gewoon af! Deze keer zijn wij naar Brabant afgereisd om deze prachtige Mustang af te leveren aan Ton, i.v.m. het COVID-19 virus..! En natuurlijk met gepaste afstand om het risico zo laag mogelijk te houden! Ton, zelfs in deze tijden kan je nog genieten! Bedankt voor het vertrouwen en namens het gehele v.d. Lans Auto's Team wensen wij u prettige en veilige kilometers toe!

Content Image 105

MERCEDES CITAN!

deze prachtig mooi citan 108 cdi met echt alle extra's gaat rijden en dave van den bos van RBM. montage. is trots samen met de berijder jeffry . ook in bedrijfsauto's en maat werk proberen wij mee te denken. veel prettige kilometers en rijplezier gewenst door ted en het hele van der lans team.......

Content Image 104

DODGE RAM LARAMIE SPORT!

wij wensen paul en jolie onwijs veel plezier en rij genot met deze prachtige volle dikke ram 1500 laramie met black package. wat is het leven toch mooi.....!!! groetjes ted.

Content Image 103

THE GREEN MACHINE VAN DIRK!

Hier haalt de Dirk zijn nieuwe aanwinst op! Deze prachtige Challenger! Nog vele prettige kilometers in het voorruit zicht!

Content Image 102

GER EN ZIJN MERCEDES E53 AMG ESTATE!

Ger komt hier zijn speciale Mercedes-Benz E53 AMG ophalen. Speciaal gezocht en geimporteerd uit Duitsland. Ger bedankt voor deze mooie opdracht en heel veel plezier met deze nieuwe aanwinst!

Content Image 101

GEBROEDERS VAN DER KNAAP EN HUN VOLKSWAGEN E-GOLFS!

Ook V.D. Lans Auto's doet aan CO2 compensatie! Wij leveren hier twee nieuwe Volkswagen E-Golfs af! Familie van der Knaap komt al jaren bij ons over de vloer en vroegen ons of wij twee nieuwe E-Golfs konden leveren voor het eind van het jaar. U vraagt en wij verzorgen! Super dik en fluister stil! Wij wensen jullie heel veel plezier met deze mooie aanwinst!

Content Image 100

CHEVROLET CAMARO SS VAN MIKE

Mike wilde voor zijn 50e een Camaro aanschaffen. Na het zien van dit mooie exemplaar heeft hij dit maar even naar voren geschoven. Je hebt een waanzinnig mooie Camaro gekocht en wij weten zeker dat deze auto je heel veel plezier zult brengen. Namens het gehele team bedankt voor de opdracht!

Content Image 99

ERIK'S NIEUWE CHEVY VAN!

Na 10 jaar trouwe dienst van zijn oude Chevrolet Chevy Van, was het toch echt tijd voor een nieuwe, Erik heeft maar liefst 400.000km op zijn oude chevrolet gereden! Wij hopen dat deze prachtige Chevy van, dat getal zal overschrijden en dat Erik en Wessel enorm veel plezier van deze pracht bus gaan hebben! Het hele V.D. Lans Team wenst jullie een hoop veilige en prachtige kilometers toe!

Content Image 98

DE ZOEKTOCHT VAN MARK!

Mark komt helemaal vanuit Leeuwarden zijn Dodge Ram Copperhead ophalen. Deze genummerde uitvoering is al een zeldzaamheid opzich. Na toch een aantal Replica's bezichtigd te hebben is hij er nu toch in geslaagd een officiële gecertificeerde Copperhead te vinden en dat met slechts 59.000 km! Met bewijs van echtheid op zak kan Mark voorlopig op weg met zijn Dodge Ram 1500 Copperhead #15 ! Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met deze unieke Dodge Ram!

Content Image 97

VOLKWAGEN CADDY

Content Image 96

WILFRED EN ZIJN FLAME RED RAM REBEL!

Wilfred heeft speciaal zijn zoon snel uit school gehaald en komt hier samen hun super gave Flame Red Dodge Ram Rebel ophalen! Deze super brute off-road Dodge Ram zal goed staan voor de strandtent van Wilfred! Deze Ram is snel nog klaargemaakt voor zijn vakantie en wij weten dan ook zeker dat hij super zal bevallen. Wilfred bedankt namens het gehele team!!

Content Image 95

ANDRES EN ZIJN 3E RAM!

Andrès komt toch al heel wat jaartjes bij ons over de vloer en heeft nu zijn derde Dodge Ram opgehaald! Wederom een super dikke uitvoering en helemaal naar eigen smaak! Alles full black met rode remklauwen! Klaar voor de wintersport! Andres wederom heel erg bedankt voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 94

TIM MET DE KIDS VOOR OP DE CAMPING.....

tim, eigenaar van camping DE RIETKRAAG in zijdewind ( bij alkmaar) komt samen met de kids hier de prachtige chevy van 6 persoons grijskenteken ophalen. in combinatie met de lpg en trekhaak een ideale werkauto voor de camping en prive met de kids die genieten van de ruimte in de ruime dubbele cabine . echt super...........zo'n chevy van gaat zeker 15 jaar mee .............,confort en luxe in de combi met zoveel ruimte ..................echt ideaal. veel plezier met deze jong gebruikte chevy tim.................

Content Image 93

DESMOND GOES FOR POWER EN COMFORT OP MAAT

gefeliciteerd desmond van de firma BENTLAGE INSTALLATIE TECHNIEK UIT MUSSELKANAAL, je onwijs mooie CHEVROLET EXPRESS. helemaal aangepast zoals desmond hem wilde hebben,werk en prive in combinatie met luxe en comfort........veel veilige kilometers desmond.................namens het hele team van der lans ................

Content Image 92

FAM. VAN DER STEEN MET DE NIEUWE JEEP WRANGLER.

afgelopen zaterdag was het zover , de familie van der steen uit rockanje kwam de nieuwe jeep wrangler grijs kenteken ophalen.! deze prachtige jeep in de meest compleete uitvoering met automaat en een zuinige krachtige 4 cil 2.2. ltr turbo diesel erin, staat garant voor vele plezierige kilometers/.gefeliciteerd en succes met de auto namens het hele van der lans team........!!!

Content Image 91

OOK WIJ LEVEREN HYBRIDE AMERIKANEN ,

de familie Kemperman komt hier deze fantastische 7 persoons HYBRIDE pacifica ophalen, vol verbazing hebben we een gezamelijke afleverrit gemaakt en voor ons alledrie vol verbazing over de stilte en het comfort van deze prachtige auto.we wensen de familie veel prettige en stille kilometers.

Content Image 90

DANNY EN ZIJN RAM SLT CLASSIC!

Danny Jorrissen haalt hier zijn schitterende Dodge Ram 1500 Classic op. Bedankt voor de prettige manier van zaken doen en heel veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 89

HANS ZIJN VERLENGDE S-KLASSE

Weer een prachtige verlengde Mercedes S-klasse afgeleverd door onze afdeling van Personal Car Imports! Deze auto hebben wij op verzoek van Hans van den Ende geïmporteerd vanuit Duitsland. Wij wensen Hans veel comfortabele en veilige kilometers met deze prachtige S-klasse. !

Content Image 88

FORD F250 SUPERDUTY VOOR ON-SET!

Hier leveren wij onze Ford F250 Super Duty af naar Engeland. Speciaal gezocht en bij ons gevonden!

Content Image 87

ROEL EN ZIJN NIEUWE CHEVY VAN DUBBELCABINE!

Roel komt hier samen met zijn familie zijn fraaie Chevrolet Express Van ophalen! Door ons voorzien van een dubbele cabine en geheel naar eigen smaak ingedeeld!

Content Image 166

DE NIEUWE FIESTA VAN FAMILIE OLIEROOK!

Familie Olierook komt hier hun nieuwe Ford Fiesta automaat ophalen! Speciaal gezocht en gevonden. Wij wensen jullie veel plezier met deze mooie aanwinst! Namens het gehele V.D. Lans Team veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 85

RENE EN MITCHEL EN HUN NIEUWE DODGE RAM

Rene en Mitchel super gefeliciteerd met jullie dikke BLACK EDITION v.d.lans uitvoering..., onwijs veel prettige en veilige km.gewenst door ons hele team. Iedere dag weer een feestje om in te rijden....!!!!

Content Image 84

DE JAGUAR VAN RUUD VAN DER HOEVEN

Ook Ruud van der Hoeven heeft er voor gekozen om onze afdeling Personal Car Imports de opdracht te geven om een Jaguar F-Pace te zoeken! En of dat gelukt is met dit pracht exemplaar! Bedankt voor deze mooie opdracht en we wensen Ruud heel veel veilige en fijne kilometers toe!

Content Image 83

AAD VAN DER MEER EN ZIJN 5E AUTO!

Aad komt hier zijn 5e auto die hij gekocht heeft bij ons ophalen! Dit maal een schitterende Toyota Tundra! Wij weten zeker dat deze auto net zo goed gaat bevallen als zijn trouwe Chevrolet Avalanche die hij bij ons heeft achter gelaten.Aad wederom bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen! Heel erg bedankt voor de opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 82

DANNY EN ZIJN RAM BLACK EDITION!

Danny komt hier zijn schitterende Ram Black Edition ophalen! Voorzien van werkelijk alle accessoires en zelfs een trainhorn. Deze brute bak is je van harte gegund Danny! Namens de gehele firma hartelijk dank voor deze mooie opdracht! Veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 81

2019 RAM LIMITED BLACK PACK

Ron komt hier zijn 2e nieuwe Ram bij ons ophalen! En wat voor een! Deze Granite Crystal Limited Black pack! Wat een super mooie combinatie! Wij wensen Ron en zijn zoon veel veilige kilometers toe!

Content Image 80

ARJAN EN ZIJN RAM 1500 LARAMIE

Arjan komt hier vol trots zijn mooie Ram 1500 Laramie ophalen. Lang getwijfeld en alles goed uitgezocht en uiteindelijk toch bij ons de knoop doorgehakt! Bedankt voor de opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 79

DE WERELDTOUR VAN ROGER

Roger komt hier zijn super dikke Chevrolet Silverado Duramax ophalen. Samen met zijn gezin en zijn nieuwe TinyHouse gaan zij een wereldreis maken!Veel plezier en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 78

JOEY TERMIJN NIEUWE CUSTOM DODGE

Hier leveren wij de Special Made Dodge Ram af voor Joey Termijn, van gelijk matige bestrating bedrijf Termijn bestratingen. Joey is helemaal in de nopjes met zijn nieuwe aanwinst, de Dodge Ram Longhorn met speciale accenten en extra's, op verzoek van Joey persoonlijk gemaakt! Zoals vele auto's van van der Lans gemaakt op maat voor de klant. Veel plezier er mee!

Content Image 77

J&N BLUMEN VAN OUD NAAR NIEUW!

Cees en Ernst komen hier hun fully loaded Ram Laramie Sport en Laramie Black ophalen! Wat een beesten! Wij willen jullie heel veel plezier wensen met deze schitterende Rams! Bedankt voor deze mooie opdracht en de leuke manier van zaken doen! !

Content Image 76

JAGUAR XJ AFLEVERING!

Na een lange zoektocht naar een mooie Jaguar kwam Erik jan bij ons terecht, deze goed onderhouden Jaguar heeft gelukkig nu een nieuwe eigenaar gevonden! Bedankt voor het vertrouwen Erik Jan en veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

Content Image 75

DE SILVERADO VAN RENÉ

René komt hier zijn nieuwe Chevrolet Silverado High Country ophalen! 2019, 6.2L V8, Fully loaded! Wat een schitterende Chevrolet! Wij wensen je heel veel plezier met de auto!

Content Image 74

DE LONGHORN VAN FAMILIE DEKKER!

Familie Dekker uit Beverwijk haalt hier hun splinternieuwe Ram 1500 Longhorn op! Wat een luxe en wat rijdt hij fijn! Veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 73

FAMILIE WELLER MET HUN NIEUWE CAMARO SS

Hier haalt de Familie Weller hun nieuwe aanwinst op! Deze prachtige SS heeft maar liefst 410PK, en met maar 22.000km op de teller, nog vele prettige kilometers in het voorruit zicht!

Content Image 72

KHALID BOULAHROUZ EN DE MINI COOPER VAN ZIJN VRIENDIN!

Khalid Boulahrouz wilde zijn vriendin verrassen met een nieuwe aanwinst. Dat is goed gelukt met deze mooie Mini Cooper Chili uitvoering! Wat een schitterend exemplaar. Wij willen jou hartelijk danken voor het vertrouwen en wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Content Image 71

DE MINI COOPER VAN VIOLA

Hans en zijn dochter Viola komen hier hun nieuwe Mini Cooper ophalen! Op 2e Paasdag gekocht dus een BBQ cadeau! Dat is nog eens een deal!

Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 70

FAMILIE CALISKAN EN HUN MOOIE MERCEDES-BENZ GLC COUPE!

Familie Caliskan komen hier hun schitterende Mercedes-Benz GLC Coupe ophalen! Deze stoere auto hebben wij geimporteerd en op kenteken gezet. Wilt u ook zo'n mooie Duitse Import auto neem dan snel contact met ons op!

Content Image 69

DE MINI JOHN COOPER WORKS VAN WILLEM EN ANDREA!

Willem en Andrea komen hier hun prachtige Mini John Cooper Works ophalen! Willem en Andrea zijn al jaren klant en weten ons keer op keer te verrassen met een schitterende auto keuze! Wat een overcomplete Mini in een schitterende kleuren combinatie.
Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe auto namens het gehele V.D. Lans Team!

Content Image 68

VANCLAES EN HUN NIEUWE DODGE RAM LIMITED!

Wij leveren hier de derde pick-up aan de firma VanClaes! Deze schitterende 2019 Ram 1500 Limited met Ramboxen en Indigo / White Frost interior! Wat een schitterende pick-up en wat een interieur! Wij weten zeker dat hier genoeg trailers en boaten mee gehaald gaan worden! Stian wederom bedankt voor de fijne manier van zaken doen en op naar de volgende!

Content Image 67

FRANS EN ZIJN NIEUWE OUTLANDER!

Frans komt hier zijn nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV ophalen! Super mooie auto in een super mooie kleur. Wij wensen Frans en Gaby veel plezier met de nieuwe auto!

Namens het hele V.D. Lans Team!

Content Image 66

GEBROEDERS ALSEMGEEST EN HUN LONGHORNS

Ruud en Arend Alsemgeest komen hier hun twee splinternieuwe 2019 Dodge Ram 1500 Longhorn Classics ophalen. Inclusief werkverlichting, frontcamera en nog veel meer! Ruud en Arend komen al meer dan 40 jaar bij ons en wij mogen ze wederom helpen met hun nieuwe aanwinst.

Mannen, heel erg bedankt voor wederom het vertrouwen en heel veel plezier met jullie aanwinst!

Content Image 65

PETER MINK EN ZIJN 3E RAM 1500 LARAMIE BLACK

Peter Mink komt hier samen met zijn vrouw en dochter wederom een nieuwe pick-up ophalen. Peter is een auto man in hart en nieren en dit is inmiddels zijn 3e Ram 1500 die hij bij ons koopt en ditmaal is het een schitterende 2019 Ram 1500 Laramie Black met werkelijk alle opties geworden. Van 12" Display, 360 graden camera, luchtvering en nog veel en veel meer! Peter, wederom bedankt voor het gegunde vertrouwen en veel plezier met je schitterende Ram!

Content Image 64

GEBROEDERS MOLENAAR EN HUN 2019 RAM SPORT BLACK EDITION!

Niels en Dennis Molenaar komen hier hun schitterende 2019 Ram 1500 Sport Black Edition ophalen! Voorzien van speciale Diamond Back cover is dit een zeer veelzijdige truck! Super mooi exemplaar incl. de gecoate 22" originele wielen! Mannen heel veel plezier met jullie nieuwe Ram namens het gehele V.D. Lans Team!

Content Image 63

RONALD EN DAVE EN HUN NIEUWE VITO

Ronald en Dave van RBM Montage komen hier hun nieuwe Vito ophalen! Snel geregeld en netjes afgeleverd!Bedankt Ronald voor de trouwe klandizie! Namens het gehele V.D. Lans team wensen wij jullie veel veilige kilometers toe!

Content Image 62

JAN MEULENBERG EN ZIJN RAM 1500 LONGHORN CLASSIC

Jan komt hier zijn nieuwe 2019 Ram 1500 Longhorn Classic ophalen! Binnen 1 week was het voor Jan geregeld. Super bedankt voor het in ons gegeven vertrouwen.

Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Content Image 61

AFLEVERING AMG S65 V12

Het was vanmiddag een super leuke namiddag; de aflevering van het absolute top Model AMG S65L. V12. Disigno...!Nog leuker, aan de familie Vink, die net als wij Onwijs trots zijn op deze unieke automobiel, / Heel veel plezier gewenst door het hele V.D. Lans team. !!!!

Content Image 60

TRIES EN ZIJN CORVETTE

Al jaren lang corvette liefhebber. Van een schitterende Corvette C5 Cabrio naar een verschrikkelijk mooie en zeer compleet uitgeruste C6 Cabrio. Tries en Carla weer super bedankt voor de opdracht en het hele V.D. Lans team wenst jullie veel veilige en plezierige kilometers toe!

Content Image 59

XTRA MATERIEEL - RAM LARAMIE 2019

Richard van de firma Xtra Materieel komt hier zijn schitterende 2019 Dodge Ram Laramie Sport ophalen. Deze is naar eigen wens besteld, met 12" UConnect Display, Luchtvering en veel meer! Met de details in kleur gespoten is dit een fraaie verschijning. Wij willen Xtra Materieel bedanken voor het vertrouwen en wensen hun veel plezier en veel veilige kilometers met hun nieuwe Ram!

Content Image 58

DAIËLLE EN HAAR NIEUWE ASPEN

Afgelopen zaterdag was het een heel feestje voor de familie Trompert, ze kwamen eindelijk hun nieuwe Chrysler Aspen ophalen! Heel veel plezier en het hele V.D. Lans Team wenst jullie vele veilige kilometers toe.

Content Image 57

PAUL EN EDITH EN HUN FIAT 500X

Afgelopen vrijdag kwamen Paul en Edith hun nieuwe Fiat 500x ophalen, de kleur van de auto is donker blauw mat. Wat een schitterende auto! Binnen 1 week van zoeken naar aanschaf en afleveren. Paul en Edith wederom bedankt voor jullie klandizie!

Content Image 56

DESLEY EN LINDY MET HUN C1

Wat geweldig, binnen een week reden Desley en Lindy weg met hun prachtige C1! Bedankt voor het vertrouwen en het V.D. Lans Team wenst jullie veel plezierige en vele kilometers toe!

Content Image 55

WEDEROM EEN NIEUWE PICKUP VOOR AAD

Aad en Rita, zagen op ons Winter-Event deze schitterende 2019 Dodge Ram 1500 Laramie Sport. Voorzien van alle denkbare opties is dit een logische vervolg stap voor zijn huidige Ram 1500 Sport. Aad is al meer dan 10 jaar klant, en gunt ons wederom zijn vertrouwen. Aad en Rita veel plezier op wintersport met deze mooi auto!

Content Image 54

SAM STARFLOWERS EN ZIJN ESCALADE EXT

Sam Starflowers kocht 12 jaar geleden de Cadillac Escalde EXT nieuw bij ons. Nu 12 jaar later vond hij het tijd voor een grondige make-over. Voorzien van nieuwe 22" KMC Slide velgen en grote onderhoudsbeurt vonden wij het wel op zijn plek om de auto grondig te laten reinigen zodat de auto weer terug naar 2007 gaat. De auto is dus weer helemaal nieuw! Daar hoort natuurlijk ook weer een nieuwe aflever foto bij! Sam bedankt en op naar de volgende 12 jaar!

Content Image 53

SHARON EN HAAR NIEUWE POLO!

Dirk is al jaren klant bij ons en zocht iets voor zijn collega. We hadden deze mooie polo net ingeruild dus de match was snel gemaakt. Wij wensen Sharon heel veel plezier met haar nieuwe auto!

Content Image 52

DENNIS EN ZIJN NIEUWE TROTS!

Dennis kwam, zag, en overwon. Deze nieuwe Ram 1500 laramie is volledig naar zijn eigen smaak gemaakt. Met diverse delen in kleur is het helemaal zijn eigen project geworden. Het resultaat is subliem. Dennis hartelijk bedankt voor deze mooie opdracht, en ons gegeven vertrouwen!

Content Image 51

NOL EN ZIJN NIEUWE S-KLASSE

Na lang zoeken in Duitsland, hebben wij voor Nol een passende vervanger gevonden voor zijn vorige S-Klasse. Met deze schitterende Mercedes S-500 in het donker blauw, kan Nol de komende jaren er weer tegen aan! Nol bedankt voor het vertrouwen en namens het hele V.D. Lans team veel veilige Kilometers toe gewenst!

Content Image 50

FERRY EN ZIJN LIMITED

Ferry komt hier na veel geduld gehad te hebben, zijn splinter nieuwe 2019 Ram 1500 Limited ophalen. Deze full-size luxury truck is werkelijk van alle gemakken voorzien. Ook met de custom grill heeft deze auto zijn eigen touch. Ferry bedankt voor het vertrouwen in deze prachtige opdracht, het is je gegund!

Content Image 49

OUDE LIEFDE HERENIGD

In 2008 kocht Ad deze schitterende Suburban na vele jaren trouwe dienst ruilde hij deze auto in voor een andere auto, nu na al die jaren liep hij deze auto weer tegen het lijf en het voelde als vanouds. Ad bedankt voor deze leuke opdracht!

Content Image 48

DE VERASSING VAN JAN

Jan komt hier de fiat 500S ophalen voor zijn vrouw. Het moest een verassing zijn dus niemand mocht het weten. Wie wil dit nou niet als verassing? Jan wederom bedankt en veel plezier met deze leuke Fiat 500S.

Content Image 47

PIETER EN ZIJN NIEUWE RANGER ROVER SPORT

Deze Range Rover Sport hebben wij op speciaal verzoek voor Pieter geïmporteerd uit Duitsland en gecustomized. We wensen Pieter en zijn gezin heel veel plezier met deze dikke Range Rover Sport en vele veilige kilometers toe!

Content Image 46

RONALD EN ZIJN MIAMI SUNSET

Ronald kwam, zag en overwon! Mede door zijn vrouw die in eerste instantie geen witte Ram wilde, maar op slag verliefd werd! De Dodge Ram 1500 Miami Sunset is one of a kind en gewrappt in Frozen Satin White! Wij wensen jullie heel veel plezier en danken jullie voor deze mooie opdracht!

Content Image 45

RUUD EN ELS EN HUN GMC SIERRA DENALI TURBO DIESEL!

Ruud en Els komen hier zijn nieuwe GMC Sierra Denali 2500 heavy duty ophalen! Wat een mega dik kanon is dit en wat een power! Ruud wij willen je wederom bedanken voor de gezellige gesprekken en de trouwe klandizie! Wij hopen dat deze je net zo goed zal bevallen als je vorige Duramax! Bedankt voor het vertrouwen!

Content Image 44

BABBE EN HAAR FIAT 500!

Babbe komt hier haar nieuwe Fiat 500 Cabriolet ophalen! Wat een leuke en sportieve koets! Wij wensen je heel veel plezier met deze leuke Fiat 500 en veel veilige kilometers toegewenst! Namens ons allemaal bedankt!

Content Image 43

DE NIEUWE LONGHORN VAN MARK

Mark komt hier samen met zijn zoon zijn nieuwste aanwinst ophalen! De Dodge Ram 1500 Longhorn. Deze Ram heeft een schitterend interieur en is van alle gemakken voorzien! Wij wensen Mark heel veel plezier met zijn nieuwe Ram!

Content Image 42

MARCO EN DE NIEUWE VITO

Marco komt namens de firma Asbestzorg zijn nieuwe Mercedes-Benz Vito ophalen! Wat een sjieke bestelauto! Marco wij wensen je de komende jaren weer veel plezier met de nieuwe bus en wij willen de firma Asbestzorg wederom bedanken voor deze mooie opdracht! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Content Image 41

PATRICK EN ZIJN 2018 FORD RAPTOR!

Hier leveren wij de Ford Raptor 2018 NIEUW af aan Patrick Gloudemans,van Gloudemans bestratingen UIT Berghem.

Patrick komt al 11 jaar bij onze firma,en is SUPER BLIJ met z'n aankoop!! Wij wensen Patrick vele veilige en goede kilometers toe!

Content Image 40

RICHARD EN ZIJN DODGE RAM COPPERHEAD!

Richard komt hier zijn hagelnieuwe Dodge Ram 1500 Copperhead ophalen. Wat een geweldenaar blijft dit toch! Super gaaf! Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers namens het gehele team!

Content Image 39

FRANS EN ZIJN NIEUWE HYDRO BLUE EDITION!

Vandaag weer een super aflevering! Frans heeft vandaag zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Hydro Blue Limited Edition opgehaald!Een super speciale Pickup waar maar 5000 stuks van zijn gemaakt! Bedankt voor het vertrouwen, en wij wensen je veel veilige kilometers toe namens het gehele V.D. Lans Team!

Content Image 38

ONNO EN ZIJN DERDE DODGE RAM!

Onno komt hier inmiddels zijn derde Dodge Ram halen! Weer een super strakke auto en weer helemaal tevreden! Bedankt voor de opdracht en veel veilige kilometers toegewenst.

Content Image 37

CHRIS, ESTER EN DE FAMILIE MET HUN NIEUWE TOYOTA TUNDRA!

Chris en Ester komen hier hun nieuwe Toyota Tundra ophalen. Chris en Ester komen al jaren bij ons over de vloer en we zijn wederom erg blij dat wij het vertrouwen weer gekregen hebben! Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Content Image 36

FAM VAN DER LOOS MET HUN STOERE VERHOOGDE BLACK EDITION

Vandaag weer een super aflevering, een verhoogde Dodge Ram Black edition met speciale terrein banden! We hebben speciaal voor Roland en zijn vrouw deze black edition verhoogd en nieuwe terrein banden er onder gezet. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe aanwinst!

Content Image 35

LEO EN ZIJN CHEVY VAN

Leo kwam zijn Dodge Ram omruilen voor zijn nieuwe witte Chevy Van. Namens het hele V.D. Lans-team, bedankt voor de opdracht en veel plezier met je nieuwe Chevy Van!

Content Image 34

JAN EN ZIJN KIA

Jan komt hier zijn nieuwe auto ophalen. Hij ruilt zijn geliefde Chevy SSR in en krijgt daar deze schitterende Kia Niro voor terug. Wij wensen Jan heel veel plezier met zijn nieuwe auto en bedanken hem wederom voor het vertrouwen!

Content Image 33

KEVIN & SHIRLEY EN HUN NIEUWE A-KLASSE

Kevin & Shirley rijden hier weg met hun nieuwe Mercedes-Benz A-AMG line. Wat een mooie Mercedes!

Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst! Namens ons allemaal bedankt voor het vertrouwen!

Content Image 32

EGBERT EN ZIJN SJIEKE CADILLAC!

Egbert komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen! Deze hele mooie en sjieke Cadillac CTS! Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Content Image 31

HERMAN & TINEKE EN HUN NIEUWE RAM

Herman en Tineke komen hier hun schitterende Dodge Ram 1500 Laramie ophalen in de zeldzame kleur Austin Tan. Deze auto is nieuw door ons verkocht en vind wederom zijn weg naar een nieuwe trotse eigenaar. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Content Image 30

TRIES & CARLA EN HUN C-COUPE

Tries en Carla komen hier hun nieuwe Mercedes-Benz C-Coupe ophalen! Wat een fraaie auto en wat is hij mooi.

Wij willen jullie bedanken voor deze mooie opdracht! Heel veel plezier met jullie mooie aanwinst!

Content Image 29

RICHARD EN ZIJN DELMONICO RED

Eindelijk was het zover! Richard van glazenwassersbedrijf The Clean Window komt hier zijn splinternieuwe Dodge Ram 1500 Sport ophalen! Deze Delmonico Red is voorzien van een Black Package! Wat een schitterende combinatie! Richard hartelijk dank voor deze mooie opdracht en wij wensen je namens het gehele V.D. Lans Team veel veilige kilometers toe!

Content Image 28

DE NIGHT EDITION VAN ROBIN EN ESSIE

Robin en Essie Castelijns van Lucas Motoren kwamen hun gave Ram Night Edition inclusief LED-bar halen. We overdrijven niet als we zeggen dat we de "gelukkigste Ram-rijders van Nederland" hebben ontmoet en blijgemaakt met hun nieuwe Night Edition! Robin en Essie, heel veel rijplezier toegewenst, maar wij hebben alle vertrouwen dat dat gaat lukken!

Content Image 27

JOHN EN ZIJN COPPERHEAD

John houdt wel van speciale uitvoeringen en zijn nieuwe Ram Copperhead Edition hoort daar zeker bij. Hier staan zijn oude en zijn nieuwe Ram voor één keer naast elkaar voor hij afscheid neemt van zijn oude Ram en wegrijdt met zijn gloednieuwe Copperhead. Namens het gehele V.D. Lans-team wensen wij je veel fijne kilometers toe, John!

Content Image 26

PIET EN ZIJN NIEUWE RAM LIMITED!

Uiteraard mag deze schitterende Ram Limited ook niet missen in de blij dat ik rij rubriek. Met deze Ram 1500 Limited voorzien van speciale Magnaflow, led verlichting en nog vele accessoires meer hebben wij Piet van Dijk heel erg gelukkig gemaakt! Piet wij wensen je veel veilige kilometers toe en namens ons allemaal bedankt!

Content Image 25

BULENT EN ZIJN BLACK EDITION!

Bulent komt hier zijn fonkelnieuwe 2018 Dodge Ram 1500 Black Edition ophalen! Deze auto is geheel naar zijn eigen smaak gecustomized met open K&N luchtfilter, Magnaflow Performance Exhaust en nog veel meer! Bulent, bedankt voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 24

JAN EN ZIJN CHEVROLET AVALANCHE

Jan en zijn vrouw komen hier helemaal vanuit Limburg hun nieuwe Chevrolet Avalanche Z71 ophalen! Uiteraard ging dit gepaard met echte Limburgse vlaai en gezelligheid! Wij wensen jullie een fijne wintersport met dit kanon!

Namens ons allemaal bedankt voor deze mooie opdracht!

Content Image 23

FAMILIE DANGERMAN EN HUN 2 RAMS

Zien we nu dubbel? Neehoor! Vader en Zoon komen hier hun nieuwe aanwinst ophalen! Deze Ram 1500 Sport & Laramie gaan hun dienst weer bewijzen voor de firma Dangerman! Wij wensen jullie heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Content Image 22

NIEUWE V-KLASSE DUBBELCABINE!

Vandaag ook een hele fraaie nieuwe V-klasse afgeleverd! Zo ziet u dat u ook voor nieuwe en jonggebruikte Mercedessen bij ons aan het juiste adres bent!

Wij wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met de nieuwe bus!! Of moeten we zeggen nieuwe limousine op grijskenteken?

Content Image 21

DE OPEL ZAFIRA VAN DE FAMILIE VAN DUIN

Hendry en zijn vrouw stonden versteld dat wij een Opel Zafira te koop hadden staan. Maar mooie auto's verkopen wij graag zelf. Wij wensen de familie van Duin heel veel plezier met hun nieuwe ruime gezinswagen!! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Content Image 20

RONALD EN ZIJN FORD F150!

Ronald en zijn vrouw komen hier hun nieuwe Ford F150 Platinum ophalen! Van een mooie Ford F150 Supercab naar een fraaie Ford F150 Supercrew Platinum! Ronald bedankt voor deze mooie opdracht en het vertrouwen! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Ford! Namens het gehele V.D. Lans Team veel veilige kilometers toegewenst!

Content Image 19

DUBBELE AFLEVERING MERCEDES-BENZ GLC COUPE & DODGE RAM BLACK EDITION

Weer twee hele mooie auto's afgeleverd! Een nieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition voor firma van der Veeken uit Brabant. Fred komt al jaren bij ons en wij leverden zaterdag weer twee mooie nieuwe auto's aan hem en zijn vrouw af! Een splinternieuwe Ram Black Edition en een schitterende Mercedes-Benz GLC Coupe!

Namens ons allemaal, bedankt voor de opdracht en wederom het vertrouwen in ons bedrijf!

Content Image 18

PETER & MIRELLA EN HUN NIEUWE RAM LARAMIE

Peter en Mirella komen hier hun splinternieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen!

Deze full option truck hebben wij naar eigen smaak van Peter samengesteld en keurig afgeleverd.

Wij willen jullie bedanken voor de leuke samenwerking enwensen jullie heel veel veilige kilometers toe in jullie nieuwe truck!

Content Image 17

RONALD EN ZIJN GLC COUPÉ

Ronald Dral uit Zaandam kwam samen met zijn vriendin Suzette de witte Mercedes GLC Coupé ophalen. We hebben deze auto op verzoek geïmporteerd uit Duitsland en vervolgens speciaal klaargemaakt precies naar wens van Ronald en Suzette. Het resultaat mag er wezen. Ronald en Suzette, wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe auto!

Content Image 16

GEERT EN ZIJN MERCEDES-BENZ GLC COUPE

Geert komt hier zijn nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupe ophalen! Deze schitterende coupe is helemaal naar zijn smaak gemaakt. Voorzien van treeplanken en een afneembare trekhaak voor de fietsen. Geert heel erg bedankt voor deze mooie opdracht en veel plezierige kilometers toegewenst!

Content Image 15

PEET EN ZIJN UNIEKE BLACK EDITION!

Peter van Transportbedrijf P. Hoogendonk kwam de Dodge Ram Black Edition 2017 ophalen en was zeer tevreden over het resultaat. Zoals onder andere de V.D. Lans special edition SIDEPIPE voor een extra dikke sound! Wij wensen Peter en Ria veel rijplezier.

Content Image 14

RUUD EN ZIJN NIEUWE RAM!

Voor de firma Voskamp Trading uit De Lier kwam Ruud de Vreede deze prachtige pick-up ophalen. Ruud was erg blij en tevreden met de nieuwe aanwinst. Wij wensen Ruud veel plezier met de auto!

Content Image 13

ROB EN ZIJN DODGE RAM LARAMIE!

Vrijdag kwam Rob ten Caat zijn droom auto, de Dodge Ram ophalen. Super blij en dolgelukkig verliet hij de showroom. De auto was klaargemaakt door ons team en verkeert weer in nieuwstaat. Wij wensen Rob en zijn vrouw veel prettige kilometers.

Content Image 12

PIETER EN ZIJN YOUNG-TIMER

Pieter komt hier zijn Young-Timer Chevrolet pick-up ophalen. De pick-up is helemaal klaargemaakt door de werkplaats van V.D. Lans Auto's. Namens iedereen van V.D. Lans wensen wij je veel rijplezier!

Content Image 11

DODGE RAM BLACK EDITION VAN ROBERT

Robert komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition ophalen! Geheel in eigen stijl met Carbon inleg! Wat een fraai detail is dat! Robert wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Content Image 10

DE FORD F150 KING RANCH VAN FRANK

Frank komt hier na twee Dodge Rams zijn fonkelnieuwe Ford F150 King Ranch ophalen. Wat een luxe truck! Full options met snufjes zoals 360 graden camera, panoramadak, adaptive cruise en nog veel meer! Frank wederom bedankt voor het fijne zaken doen!

Content Image 9

LEX EN ZIJN CHEVROLET EXPRESS DUBBEL CABINE!

Lex komt hier zijn nieuwe Chevrolet Chevy Van ophalen! Deze mooie bestelbus hebben wij omgebouwd naar dubbelcabine en is helemaal in samenspraak met Lex tot in de puntjes uitgewerkt! Van achteruitrijcamera tot mooie uitlaat! Lex hartelijk dank voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst namens het gehele V.D. Lans Team!

Content Image 88

HENK EN ZIJN RAM BLACK EDITION!

Henk komt hier zijn eerste pick-up ophalen en doet het meteen heel goed! Deze 2017 Ram 1500 Black Edition is werkelijk van alle gemakken voorzien! Henk wij willen je hartelijk bedanken voor deze mooie opdracht en gunnen je heel veel rijplezier met je nieuwe Ram! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Content Image 7

PIETER EN ZIJN CHARGER!

Wederom een schitterende aflevering! Pieter en zijn zoon komen hier zijn 1969 Dodge Charger ophalen! Deze schitterende oldtimer voldoet aan alle wensen die je als oldtimer liefhebber maar kan hebben! Pieter wij wensen je namens het gehele V.D. Lans Team heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en weten zeker dat de auto je goed zal bevallen!

Content Image 6

HANS KOMT HIER NA TROUWE DIENST ZIJN CHRYSLER INLEVEREN

Vandaag geen standaard afleverfoto, maar een inleverfoto! Normaal geven wij altijd een bloemetje of een lekker flesje wijn, maar nu kregen wij het boeket. Hans komt hier na trouwe dienst zijn Chrysler inleveren en bekroonde dit met dit boeket. Hans hartelijk dank en we spreken elkaar snel!

Content Image 5

SANDER KOMT HIER ZIJN NIEUWE AANWINST OPHALEN

Sander komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen. Deze fraaie Ram Night Edition in Bright Silver! Hele mooie combinatie met de hoogglans zwarte accenten. Sander wij hopen dat deze net zo goed bevalt als je vorige Ram! Namens ons allemaal, bedankt!

al-1

ART-JAN KOMT HIER ZIJN NIEUWE DODGE RAM 1500 LARAMIE OPHALEN

Art-Jan komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen in de schitterende kleur Pearl White Metallic. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Ram!

al-2

MARCEL KOMT HIER ZIJN NIEUWE RAM 1500 COPPERHEAD EDITION OPHALEN!

Marcel komt hier zijn nieuwe Ram 1500 Copperhead edition ophalen! Dit wordt zijn 2e Ram en wat een mooie uitvoering! Dit is 12 van de 25 genummerde Copperheads en wederom met een eigen Twist! Marcel en Martina bedankt voor de opdracht!

al-1

TESSA KOMT HIER HAAR EERSTE AUTOTJE OPHALEN!

Tessa komt hier haar eerste autotje ophalen! Deze hele leuke 107 is je van harte gegund! Namens ons allemaal heel veel plezier met je auto!

Morgen Internet - Zorgeloos website