Blij dat ik rij

Namens het gehele van der Lans Team wensen wij iedereen veel veilige en plezierige kilometers toe!

Arjan en zijn Ram 1500 Laramie

Arjan komt hier vol trots zijn mooie Ram 1500 Laramie ophalen. Lang getwijfeld en alles goed uitgezocht en uiteindelijk toch bij ons de knoop doorgehakt!Bedankt voor de opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

De wereldtour van Roger

Roger komt hier zijn super dikke Chevrolet Silverado Duramax ophalen. Samen met zijn gezin en zijn nieuwe TinyHouse gaan zij een wereldreis maken!Veel plezier en veel veilige kilometers toegewenst!

Joey Termijn Nieuwe Custom Dodge

Hier leveren wij de Special Made Dodge Ram af voor Joey Termijn, van gelijk matige bestrating bedrijf Termijn bestratingen. Joey is helemaal in de nopjes met zijn nieuwe aanwinst, de Dodge Ram Longhorn met speciale accenten en extra's, op verzoek van Joey persoonlijk gemaakt! Zoals vele auto's van van der Lans gemaakt op maat voor de klant. Veel plezier er mee!

2019 Ram Limited Black Pack

Ron komt hier zijn 2e nieuwe Ram bij ons ophalen! En wat voor een! Deze Granite Crystal Limited Black pack! Wat een super mooie combinatie! Wij wensen Ron en zijn zoon veel veilige kilometers toe!

Jaguar XJ aflevering!

Na een lange zoektocht naar een mooie Jaguar kwam Erik jan bij ons terecht, deze goed onderhouden Jaguar heeft gelukkig nu een nieuwe eigenaar gevonden! Bedankt voor het vertrouwen Erik Jan en veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

De Longhorn van Familie Dekker!

Familie Dekker uit Beverwijk haalt hier hun splinternieuwe Ram 1500 Longhorn op! Wat een luxe en wat rijdt hij fijn! Veel veilige kilometers toegewenst!

J&N Blumen van oud naar nieuw!

Cees en Ernst komen hier hun fully loaded Ram Laramie Sport en Laramie Black ophalen! Wat een beesten! Wij willen jullie heel veel plezier wensen met deze schitterende Rams! Bedankt voor deze mooie opdracht en de leuke manier van zaken doen!

De Silverado van René

René komt hier zijn nieuwe Chevrolet Silverado High Country ophalen! 2019, 6.2L V8, Fully loaded! Wat een schitterende Chevrolet! Wij wensen je heel veel plezier met de auto!

Familie Weller met hun nieuwe Camaro SS

Hier haalt de Familie Weller hun nieuwe aanwinst op! Deze prachtige SS heeft maar liefst 410PK, en met maar 22.000km op de teller, nog vele prettige kilometers in het voorruit zicht!

Khalid Boulahrouz en de Mini Cooper van zijn vriendin!

Khalid Boulahrouz wilde zijn vriendin verrassen met een nieuwe aanwinst. Dat is goed gelukt met deze mooie Mini Cooper Chili uitvoering! Wat een schitterend exemplaar. Wij willen jou hartelijk danken voor het vertrouwen en wensen jullie veel veilige kilometers toe!

De Mini Cooper van Viola

Hans en zijn dochter Viola komen hier hun nieuwe Mini Cooper ophalen! Op 2e Paasdag gekocht dus een BBQ cadeau! Dat is nog eens een deal!

Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en veel veilige kilometers toegewenst!

Familie Caliskan en hun mooie Mercedes-Benz GLC Coupe!

Familie Caliskan komen hier hun schitterende Mercedes-Benz GLC Coupe ophalen! Deze stoere auto hebben wij geimporteerd en op kenteken gezet. Wilt u ook zo'n mooie Duitse Import auto neem dan snel contact met ons op!

De Mini John Cooper Works van Willem en Andrea!

Willem en Andrea komen hier hun prachtige Mini John Cooper Works ophalen! Willem en Andrea zijn al jaren klant en weten ons keer op keer te verrassen met een schitterende auto keuze! Wat een overcomplete Mini in een schitterende kleuren combinatie. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe auto namens het gehele V.D. Lans Team!

VanClaes en hun nieuwe Dodge Ram Limited!

Wij leveren hier de derde pick-up aan de firma VanClaes! Deze schitterende 2019 Ram 1500 Limited met Ramboxen en Indigo / White Frost interior! Wat een schitterende pick-up en wat een interieur! Wij weten zeker dat hier genoeg trailers en boaten mee gehaald gaan worden! Stian wederom bedankt voor de fijne manier van zaken doen en op naar de volgende!

Frans en zijn nieuwe Outlander!

Frans komt hier zijn nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV ophalen! Super mooie auto in een super mooie kleur. Wij wensen Frans en Gaby veel plezier met de nieuwe auto!

Namens het hele V.D. Lans Team!

Gebroeders Alsemgeest en hun Longhorns

Ruud en Arend Alsemgeest komen hier hun twee splinternieuwe 2019 Dodge Ram 1500 Longhorn Classics ophalen. Inclusief werkverlichting, frontcamera en nog veel meer! Ruud en Arend komen al meer dan 40 jaar bij ons en wij mogen ze wederom helpen met hun nieuwe aanwinst.

Mannen, heel erg bedankt voor wederom het vertrouwen en heel veel plezier met jullie aanwinst!

Peter Mink en zijn 3e Ram 1500 Laramie Black

Peter Mink komt hier samen met zijn vrouw en dochter wederom een nieuwe pick-up ophalen. Peter is een auto man in hart en nieren en dit is inmiddels zijn 3e Ram 1500 die hij bij ons koopt en ditmaal is het een schitterende 2019 Ram 1500 Laramie Black met werkelijk alle opties geworden. Van 12" Display, 360 graden camera, luchtvering en nog veel en veel meer! Peter, wederom bedankt voor het gegunde vertrouwen en veel plezier met je schitterende Ram!

Gebroeders Molenaar en hun 2019 Ram Sport Black Edition!

Niels en Dennis Molenaar komen hier hun schitterende 2019 Ram 1500 Sport Black Edition ophalen! Voorzien van speciale Diamond Back cover is dit een zeer veelzijdige truck! Super mooi exemplaar incl. de gecoate 22" originele wielen! Mannen heel veel plezier met jullie nieuwe Ram namens het gehele V.D. Lans Team!

Ronald en Dave en hun nieuwe Vito

Ronald en Dave van RBM Montage komen hier hun nieuwe Vito ophalen! Snel geregeld en netjes afgeleverd!Bedankt Ronald voor de trouwe klandizie! Namens het gehele V.D. Lans team wensen wij jullie veel veilige kilometers toe!

Jan Meulenberg en zijn Ram 1500 Longhorn Classic

Jan komt hier zijn nieuwe 2019 Ram 1500 Longhorn Classic ophalen! Binnen 1 week was het voor Jan geregeld. Super bedankt voor het in ons gegeven vertrouwen.

Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Aflevering AMG S65 V12

Het was vanmiddag een super leuke namiddag; de aflevering van het absolute top Model AMG S65L. V12. Disigno...!Nog leuker, aan de familie Vink, die net als wij Onwijs trots zijn op deze unieke automobiel, / Heel veel plezier gewenst door het hele V.D. Lans team. !!!!

Tries en zijn Corvette

Al jaren lang corvette liefhebber. Van een schitterende Corvette C5 Cabrio naar een verschrikkelijk mooie en zeer compleet uitgeruste C6 Cabrio. Tries en Carla weer super bedankt voor de opdracht en het hele V.D. Lans team wenst jullie veel veilige en plezierige kilometers toe!

Xtra Materieel - Ram Laramie 2019

Richard van de firma Xtra Materieel komt hier zijn schitterende 2019 Dodge Ram Laramie Sport ophalen. Deze is naar eigen wens besteld, met 12" UConnect Display, Luchtvering en veel meer! Met de details in kleur gespoten is dit een fraaie verschijning. Wij willen Xtra Materieel bedanken voor het vertrouwen en wensen hun veel plezier en veel veilige kilometers met hun nieuwe Ram!

Daiëlle en haar nieuwe Aspen

Afgelopen zaterdag was het een heel feestje voor de familie Trompert, ze kwamen eindelijk hun nieuwe Chrysler Aspen ophalen! Heel veel plezier en het hele V.D. Lans Team wenst jullie vele veilige kilometers toe.

Paul en Edith en hun Fiat 500X

Afgelopen vrijdag kwamen Paul en Edith hun nieuwe Fiat 500x ophalen, de kleur van de auto is donker blauw mat. Wat een schitterende auto! Binnen 1 week van zoeken naar aanschaf en afleveren. Paul en Edith wederom bedankt voor jullie klandizie!

Desley en Lindy met hun C1

Wat geweldig, binnen een week reden Desley en Lindy weg met hun prachtige C1! Bedankt voor het vertrouwen en het V.D. Lans Team wenst jullie veel plezierige en vele kilometers toe!

Wederom een nieuwe Pickup voor Aad

Aad en Rita, zagen op ons Winter-Event deze schitterende 2019 Dodge Ram 1500 Laramie Sport. Voorzien van alle denkbare opties is dit een logische vervolg stap voor zijn huidige Ram 1500 Sport. Aad is al meer dan 10 jaar klant, en gunt ons wederom zijn vertrouwen. Aad en Rita veel plezier op wintersport met deze mooi auto!

Sam Starflowers en zijn Escalade EXT

Sam Starflowers kocht 12 jaar geleden de Cadillac Escalde EXT nieuw bij ons. Nu 12 jaar later vond hij het tijd voor een grondige make-over. Voorzien van nieuwe 22" KMC Slide velgen en grote onderhoudsbeurt vonden wij het wel op zijn plek om de auto grondig te laten reinigen zodat de auto weer terug naar 2007 gaat. De auto is dus weer helemaal nieuw! Daar hoort natuurlijk ook weer een nieuwe aflever foto bij! Sam bedankt en op naar de volgende 12 jaar!

Sharon en haar nieuwe polo!

Dirk is al jaren klant bij ons en zocht iets voor zijn collega. We hadden deze mooie polo net ingeruild dus de match was snel gemaakt. Wij wensen Sharon heel veel plezier met haar nieuwe auto!

Dennis en zijn nieuwe trots!

Dennis kwam, zag, en overwon. Deze nieuwe Ram 1500 laramie is volledig naar zijn eigen smaak gemaakt. Met diverse delen in kleur is het helemaal zijn eigen project geworden. Het resultaat is subliem. Dennis hartelijk bedankt voor deze mooie opdracht, en ons gegeven vertrouwen!

Nol en zijn nieuwe S-Klasse

Na lang zoeken in Duitsland, hebben wij voor Nol een passende vervanger gevonden voor zijn vorige S-Klasse. Met deze schitterende Mercedes S-500 in het donker blauw, kan Nol de komende jaren er weer tegen aan! Nol bedankt voor het vertrouwen en namens het hele V.D. Lans team veel veilige Kilometers toe gewenst!

Ferry en zijn limited

Ferry komt hier na veel geduld gehad te hebben, zijn splinter nieuwe 2019 Ram 1500 Limited ophalen. Deze full-size luxury truck is werkelijk van alle gemakken voorzien. Ook met de custom grill heeft deze auto zijn eigen touch. Ferry bedankt voor het vertrouwen in deze prachtige opdracht, het is je gegund!

Oude liefde herenigd

In 2008 kocht Ad deze schitterende Suburban na vele jaren trouwe dienst ruilde hij deze auto in voor een andere auto, nu na al die jaren liep hij deze auto weer tegen het lijf en het voelde als vanouds. Ad bedankt voor deze leuke opdracht!

De verassing van Jan

Jan komt hier de fiat 500S ophalen voor zijn vrouw. Het moest een verassing zijn dus niemand mocht het weten. Wie wil dit nou niet als verassing? Jan wederom bedankt en veel plezier met deze leuke Fiat 500S.

Pieter en zijn nieuwe Ranger Rover Sport

Deze Range Rover Sport hebben wij op speciaal verzoek voor Pieter geïmporteerd uit Duitsland en gecustomized. We wensen Pieter en zijn gezin heel veel plezier met deze dikke Range Rover Sport en vele veilige kilometers toe!

Ronald en zijn Miami Sunset

Ronald kwam, zag en overwon! Mede door zijn vrouw die in eerste instantie geen witte Ram wilde, maar op slag verliefd werd! De Dodge Ram 1500 Miami Sunset is one of a kind en gewrappt in Frozen Satin White! Wij wensen jullie heel veel plezier en danken jullie voor deze mooie opdracht!

Ruud en Els en hun GMC Sierra Denali Turbo Diesel!

Ruud en Els komen hier zijn nieuwe GMC Sierra Denali 2500 heavy duty ophalen! Wat een mega dik kanon is dit en wat een power! Ruud wij willen je wederom bedanken voor de gezellige gesprekken en de trouwe klandizie! Wij hopen dat deze je net zo goed zal bevallen als je vorige Duramax! Bedankt voor het vertrouwen!

Babbe en haar Fiat 500!

Babbe komt hier haar nieuwe Fiat 500 Cabriolet ophalen! Wat een leuke en sportieve koets! Wij wensen je heel veel plezier met deze leuke Fiat 500 en veel veilige kilometers toegewenst! Namens ons allemaal bedankt!

De nieuwe Longhorn van Mark

Mark komt hier samen met zijn zoon zijn nieuwste aanwinst ophalen! De Dodge Ram 1500 Longhorn. Deze Ram heeft een schitterend interieur en is van alle gemakken voorzien! Wij wensen Mark heel veel plezier met zijn nieuwe Ram!

Marco en de nieuwe Vito

Marco komt namens de firma Asbestzorg zijn nieuwe Mercedes-Benz Vito ophalen! Wat een sjieke bestelauto! Marco wij wensen je de komende jaren weer veel plezier met de nieuwe bus en wij willen de firma Asbestzorg wederom bedanken voor deze mooie opdracht! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Patrick en zijn 2018 Ford Raptor!

Hier leveren wij de Ford Raptor 2018 NIEUW af aan Patrick Gloudemans,van Gloudemans bestratingen UIT Berghem.

Patrick komt al 11 jaar bij onze firma,en is SUPER BLIJ met z'n aankoop!! Wij wensen Patrick vele veilige en goede kilometers toe!

Richard en zijn Dodge Ram Copperhead!

Richard komt hier zijn hagelnieuwe Dodge Ram 1500 Copperhead ophalen. Wat een geweldenaar blijft dit toch! Super gaaf! Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers namens het gehele team!

Frans en zijn nieuwe Hydro Blue Edition!

Vandaag weer een super aflevering! Frans heeft vandaag zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Hydro Blue Limited Edition opgehaald!Een super speciale Pickup waar maar 5000 stuks van zijn gemaakt! Bedankt voor het vertrouwen, en wij wensen je veel veilige kilometers toe namens het gehele V.D. Lans Team!

Onno en zijn derde Dodge Ram!

Onno komt hier inmiddels zijn derde Dodge Ram halen! Weer een super strakke auto en weer helemaal tevreden! Bedankt voor de opdracht en veel veilige kilometers toegewenst

Chris, Ester en de familie met hun nieuwe Toyota Tundra!

Chris en Ester komen hier hun nieuwe Toyota Tundra ophalen. Chris en Ester komen al jaren bij ons over de vloer en we zijn wederom erg blij dat wij het vertrouwen weer gekregen hebben! Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Fam van der loos met hun stoere verhoogde Black Edition

Vandaag weer een super aflevering, een verhoogde Dodge Ram Black edition met speciale terrein banden! We hebben speciaal voor Roland en zijn vrouw deze black edition verhoogd en nieuwe terrein banden er onder gezet. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe aanwinst!

Leo en zijn Chevy Van

Leo kwam zijn Dodge Ram omruilen voor zijn nieuwe witte Chevy Van. Namens het hele V.D. Lans-team, bedankt voor de opdracht en veel plezier met je nieuwe Chevy Van!

Jan en zijn Kia

Jan komt hier zijn nieuwe auto ophalen. Hij ruilt zijn geliefde Chevy SSR in en krijgt daar deze schitterende Kia Niro voor terug. Wij wensen Jan heel veel plezier met zijn nieuwe auto en bedanken hem wederom voor het vertrouwen!

Kevin & Shirley en hun nieuwe A-klasse

Kevin & Shirley rijden hier weg met hun nieuwe Mercedes-Benz A-AMG line. Wat een mooie Mercedes!

Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst! Namens ons allemaal bedankt voor het vertrouwen!

Egbert en zijn sjieke Cadillac!

Egbert komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen! Deze hele mooie en sjieke Cadillac CTS! Wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Herman & Tineke en hun nieuwe Ram

Herman en Tineke komen hier hun schitterende Dodge Ram 1500 Laramie ophalen in de zeldzame kleur Austin Tan. Deze auto is nieuw door ons verkocht en vind wederom zijn weg naar een nieuwe trotse eigenaar. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

Tries & Carla en hun C-Coupe

Tries en Carla komen hier hun nieuwe Mercedes-Benz C-Coupe ophalen! Wat een fraaie auto en wat is hij mooi.

Wij willen jullie bedanken voor deze mooie opdracht! Heel veel plezier met jullie mooie aanwinst!

Richard en zijn Delmonico Red

Eindelijk was het zover! Richard van glazenwassersbedrijf The Clean Window komt hier zijn splinternieuwe Dodge Ram 1500 Sport ophalen! Deze Delmonico Red is voorzien van een Black Package! Wat een schitterende combinatie! Richard hartelijk dank voor deze mooie opdracht en wij wensen je namens het gehele V.D. Lans Team veel veilige kilometers toe!

De Night Edition van Robin en Essie

Robin en Essie Castelijns van Lucas Motoren kwamen hun gave Ram Night Edition inclusief LED-bar halen. We overdrijven niet als we zeggen dat we de "gelukkigste Ram-rijders van Nederland" hebben ontmoet en blijgemaakt met hun nieuwe Night Edition! Robin en Essie, heel veel rijplezier toegewenst, maar wij hebben alle vertrouwen dat dat gaat lukken!

John en zijn Copperhead

John houdt wel van speciale uitvoeringen en zijn nieuwe Ram Copperhead Edition hoort daar zeker bij. Hier staan zijn oude en zijn nieuwe Ram voor één keer naast elkaar voor hij afscheid neemt van zijn oude Ram en wegrijdt met zijn gloednieuwe Copperhead. Namens het gehele V.D. Lans-team wensen wij je veel fijne kilometers toe, John!

Piet en zijn nieuwe Ram Limited!

Uiteraard mag deze schitterende Ram Limited ook niet missen in de blij dat ik rij rubriek. Met deze Ram 1500 Limited voorzien van speciale Magnaflow, led verlichting en nog vele accessoires meer hebben wij Piet van Dijk heel erg gelukkig gemaakt! Piet wij wensen je veel veilige kilometers toe en namens ons allemaal bedankt!

Bulent en zijn Black Edition!

Bulent komt hier zijn fonkelnieuwe 2018 Dodge Ram 1500 Black Edition ophalen! Deze auto is geheel naar zijn eigen smaak gecustomized met open K&N luchtfilter, Magnaflow Performance Exhaust en nog veel meer! Bulent, bedankt voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst!

Jan en zijn Chevrolet Avalanche

Jan en zijn vrouw komen hier helemaal vanuit Limburg hun nieuwe Chevrolet Avalanche Z71 ophalen! Uiteraard ging dit gepaard met echte Limburgse vlaai en gezelligheid! Wij wensen jullie een fijne wintersport met dit kanon!

Namens ons allemaal bedankt voor deze mooie opdracht!

Familie Dangerman en hun 2 Rams

Zien we nu dubbel? Neehoor! Vader en Zoon komen hier hun nieuwe aanwinst ophalen! Deze Ram 1500 Sport & Laramie gaan hun dienst weer bewijzen voor de firma Dangerman! Wij wensen jullie heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

Nieuwe V-Klasse Dubbelcabine!

Vandaag ook een hele fraaie nieuwe V-klasse afgeleverd! Zo ziet u dat u ook voor nieuwe en jonggebruikte Mercedessen bij ons aan het juiste adres bent!

Wij wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met de nieuwe bus!! Of moeten we zeggen nieuwe limousine op grijskenteken?

De Opel Zafira van de familie van Duin

Hendry en zijn vrouw stonden versteld dat wij een Opel Zafira te koop hadden staan. Maar mooie auto's verkopen wij graag zelf. Wij wensen de familie van Duin heel veel plezier met hun nieuwe ruime gezinswagen!! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Ronald en zijn Ford F150!

Ronald en zijn vrouw komen hier hun nieuwe Ford F150 Platinum ophalen! Van een mooie Ford F150 Supercab naar een fraaie Ford F150 Supercrew Platinum! Ronald bedankt voor deze mooie opdracht en het vertrouwen! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Ford! Namens het gehele V.D. Lans Team veel veilige kilometers toegewenst!

Dubbele aflevering Mercedes-Benz GLC Coupe & Dodge Ram Black Edition

Weer twee hele mooie auto's afgeleverd! Een nieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition voor firma van der Veeken uit Brabant. Fred komt al jaren bij ons en wij leverden zaterdag weer twee mooie nieuwe auto's aan hem en zijn vrouw af! Een splinternieuwe Ram Black Edition en een schitterende Mercedes-Benz GLC Coupe!

Namens ons allemaal, bedankt voor de opdracht en wederom het vertrouwen in ons bedrijf!

Peter & Mirella en hun nieuwe Ram Laramie

Peter en Mirella komen hier hun splinternieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen!

Deze full option truck hebben wij naar eigen smaak vanPeter samengesteld en keurig afgeleverd.

Wij willen jullie bedanken voor de leuke samenwerking enwensen jullie heel veel veilige kilometers toe in jullie nieuwe truck!

Ronald en zijn GLC Coupé

Ronald Dral uit Zaandam kwam samen met zijn vriendin Suzette de witte Mercedes GLC Coupé ophalen. We hebben deze auto op verzoek geïmporteerd uit Duitsland en vervolgens speciaal klaargemaakt precies naar wens van Ronald en Suzette. Het resultaat mag er wezen. Ronald en Suzette, wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe auto!

Geert en zijn Mercedes-Benz GLC Coupe

Geert komt hier zijn nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupe ophalen! Deze schitterende coupe is helemaal naar zijn smaak gemaakt. Voorzien van treeplanken en een afneembare trekhaak voor de fietsen. Geert heel erg bedankt voor deze mooie opdracht en veel plezierige kilometers toegewenst!

Peet en zijn unieke Black Edition!

Peter van Transportbedrijf P. Hoogendonk kwam de Dodge Ram Black Edition 2017 ophalen en was zeer tevreden over het resultaat. Zoals onder andere de V.D. Lans special edition SIDEPIPE voor een extra dikke sound! Wij wensen Peter en Ria veel rijplezier.

Ruud en zijn nieuwe Ram!

Voor de firma Voskamp Trading uit De Lier kwam Ruud de Vreede deze prachtige pick-up ophalen. Ruud was erg blij en tevreden met de nieuwe aanwinst. Wij wensen Ruud veel plezier met de auto!

Rob en zijn Dodge Ram Laramie!

Vrijdag kwam Rob ten Caat zijn droom auto, de Dodge Ram ophalen. Super blij en dolgelukkig verliet hij de showroom. De auto was klaargemaakt door ons team en verkeert weer in nieuwstaat. Wij wensen Rob en zijn vrouw veel prettige kilometers.

Pieter en zijn Young-Timer

Pieter komt hier zijn Young-Timer Chevrolet pick-up ophalen. De pick-up is helemaal klaargemaakt door de werkplaats van V.D. Lans Auto's. Namens iedereen van V.D. Lans wensen wij je veel rijplezier!

Dodge Ram Black Edition van Robert

Robert komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Black Edition ophalen! Geheel in eigen stijl met Carbon inleg! Wat een fraai detail is dat! Robert wij wensen je heel veel plezier met de auto en veel veilige kilometers toe!

De Ford F150 King Ranch van Frank

Frank komt hier na twee Dodge Rams zijn fonkelnieuwe Ford F150 King Ranch ophalen. Wat een luxe truck! Full options met snufjes zoals 360 graden camera, panoramadak, adaptive cruise en nog veel meer! Frank wederom bedankt voor het fijne zaken doen!

Lex en zijn Chevrolet Express Dubbel cabine!

Lex komt hier zijn nieuwe Chevrolet Chevy Van ophalen! Deze mooie bestelbus hebben wij omgebouwd naar dubbelcabine en is helemaal in samenspraak met Lex tot in de puntjes uitgewerkt! Van achteruitrijcamera tot mooie uitlaat! Lex hartelijk dank voor deze mooie opdracht en veel veilige kilometers toegewenst namens het gehele V.D. Lans Team!

Henk en zijn Ram Black Edition!

Henk komt hier zijn eerste pick-up ophalen en doet het meteen heel goed! Deze 2017 Ram 1500 Black Edition is werkelijk van alle gemakken voorzien! Henk wij willen je hartelijk bedanken voor deze mooie opdracht en gunnen je heel veel rijplezier met je nieuwe Ram! Namens het gehele V.D. Lans Team bedankt!

Pieter en zijn Charger!

Wederom een schitterende aflevering! Pieter en zijn zoon komen hier zijn 1969 Dodge Charger ophalen! Deze schitterende oldtimer voldoet aan alle wensen die je als oldtimer liefhebber maar kan hebben! Pieter wij wensen je namens het gehele V.D. Lans Team heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en weten zeker dat de auto je goed zal bevallen!

Hans komt hier na trouwe dienst zijn Chrysler inleveren

Vandaag geen standaard afleverfoto, maar een inleverfoto! Normaal geven wij altijd een bloemetje of een lekker flesje wijn, maar nu kregen wij het boeket. Hans komt hier na trouwe dienst zijn Chrysler inleveren en bekroonde dit met dit boeket. Hans hartelijk dank en we spreken elkaar snel!

Sander komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen

Sander komt hier zijn nieuwe aanwinst ophalen. Deze fraaie Ram Night Edition in Bright Silver! Hele mooie combinatie met de hoogglans zwarte accenten. Sander wij hopen dat deze net zo goed bevalt als je vorige Ram! Namens ons allemaal, bedankt!

Art-Jan komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen

Art-Jan komt hier zijn nieuwe Dodge Ram 1500 Laramie ophalen in de schitterende kleur Pearl White Metallic. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Ram!

Marcel komt hier zijn nieuwe Ram 1500 Copperhead edition ophalen!

Marcel komt hier zijn nieuwe Ram 1500 Copperhead edition ophalen! Dit wordt zijn 2e Ram en wat een mooie uitvoering! Dit is 12 van de 25 genummerde Copperheads en wederom met een eigen Twist! Marcel en Martina bedankt voor de opdracht!

Tessa komt hier haar eerste autotje ophalen!

Tessa komt hier haar eerste autotje ophalen! Deze hele leuke 107 is je van harte gegund! Namens ons allemaal heel veel plezier met je auto!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing