logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

All-terrain 4-wheel drive

GMC heeft het voor elkaar gekregen om een pick-up te ontwerpen waar de adrenaline gegarandeerd sneller van door uw lijf begint te stromen. De ruige, hoekige afwerking trekt meteen de aandacht, met de grille als absolute eyecatcher. Samen met het grove set all-terrain banden nodigt de AT4 absoluut uit voor een avontuurlijke rit.

Upload File
51

Brutaal

Een vette grille maakt normaliter al de helft van de auto. Bij de GMC AT4 is dat nog net even meer, en de foto laat zien waarom. Door de hoekige afwerking en de koplampen die helemaal naar de buitenkant staan toont de grille brutaal en krachtig. Daarbij staat de pick-up hoog op zijn banden waardoor de wagen een reusachtig voorkomen heeft.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
51

Velgen doen het

Velgen kunnen een auto maken of breken. Een dik set velgen past perfect bij de AT4. Daarnaast helpt een dergelijk set bij het verbeteren van de off-roadprestaties van de AT4. Als u bij ons langskomt in Monster, kunnen wij samen met u een GMC AT4 met het gewenste set velgen configureren. Zo weet u zeker dat u helemaal naar uw zin bij rijdt!

Lees meer play.png
Lees minder play.png
51

Strak interieur

Het interieur van de AT4 is volledig uitgerust in leder. Het stoere karkater van de wagen wordt uitgedrukt door de afwerking met oranje stiksels en ingelegde ''AT4'' uitingen op de hoofdsteunen.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
51

Punten op de i

Een brute pick-up als de AT4 nodigt uit om extra accessoires toe te voegen aan de body. Met name treeplanken, spatlappen en spatbordverbreders bieden perfecte mogelijkheden om de AT4 helemaal naar smaak op te bouwen. En uiteraard is het ook zeer functioneel.

Lees meer play.png
Lees minder play.png
back.svg
nxt.svg

Specificaties GMC AT4

AT4 in het kort
 

◉ Carbon afwerking
◉ 360 graden camera
◉ 8-trapsautomaat en 420 pk
◉ Head-up display 
◉ Zonnedak
◉ 6.2L motor

Off-road model

 

De AT4 is het off-road model van GMC. Vooral in het onderstel en het gebruik van off-road banden zorgen voor betere off-roadprestaties.

 


 

De GMC AT4 in bewegend beeld

Bekijk de video hieronder en aanschouw deze vette pick-up vanuit elke hoek!

GMC modellen

27854662
GMC

Sierra

€ 69.950,-
nxt.svg
back.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website