Over ons

Sinds 1986

V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf wat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse automobielen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Amerikaanse auto’s; de import, de verkoop, het repareren en de aftersales die u de letterlijke garantie bieden van kwaliteit. Dit alles tegen messcherpe prijzen en perfecte service volgens onze kwaliteitsnormen. Dit alles in combinatie met een gezellige laagdrempelige sfeer bent u bij V.D. Lans Auto's B.V. aan het juiste adres!

Breed scala aan Amerikaanse & Europese auto's

Onze circa 12 enthousiaste werknemers helpen u graag aan uw volgende auto. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan Amerikaanse bedrijfsvoertuigen. Pick-ups en vans in alle specificaties staan in de showroom of worden door ons op bestelling geleverd. Wij leveren ook exclusieve Amerikaanse voertuigen en leveren ze altijd verzorgd af. Wij importeren ook Europese voertuigen, dus we hebben voor ieder wat wils! Bent u ook zo benieuwd of wij uw droomauto hebben staan? Kom dan vooral langs in de showroom, waar u altijd warm ontvangen wordt.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2021 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing