Onderhoud Amerikaanse en Europese auto's

In onze werkplaats bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan uw Amerikaanse en uw Europese auto. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om uw auto te verzorgen. Het team in de werkplaats staat sinds 1986 onder leiding van Ed Groenewegen. Door zijn ervaring met de rest van de monteurs te delen kunt u er gerust op zijn dat uw auto bij V.D. Lans in goede handen is. Daarnaast is in onze werkplaats alles aanwezig wat anno 2018 in een werkplaats aanwezig hoort te zijn. Zo zijn er vijf bruggen te vinden die ieder een gewicht kunnen tillen tussen 3.500 ton en 4.500 ton. Ook beschikken wij over de meest geavanceerde uitleestools, een aircoserviceapparaat, een balanceerapparaat en kwalitatief hoogstaand gereedschap. De combinatie van diversiteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en verregaande service maken dat onze werkplaats zich al decennia lang kan onderscheiden.


De uiteenlopende diensten die wij u te bieden hebben staan hieronder voor u beschreven:

Amerikaanse auto van een Nederlands kenteken voorzien
Alle auto’s die wij uit de Verenigde Staten importeren, worden door ons voorzien van een Nederlands kenteken. Hierdoor is het voertuig meteen gekeurd volgens de Europese regels en kan het voertuig de Nederlandse wegen op.

Oldtimers taxeren
Doordat wij ons sinds jaar en dag bezighouden met oldtimers is onze kennis van oldtimers zeer uitgebreid. Met name Ted van der Lans heeft een grote liefde voor oldtimers en hij kan uw oldtimer dan ook op de juiste waarde taxeren.

Onderhoud
Zoals hierboven al naar voren is gekomen zijn alle apparaten en al het gereedschap aanwezig om problemen kundig op te kunnen lossen. Hierdoor kunnen wij elk soort onderhoud plegen aan uw auto. Denk hierbij met name aan grote en kleine onderhoudsbeurten en plotselinge problemen die zich kunnen voordoen.

APK
Wij hebben drie keurmeesters in dienst die uw auto zullen keuren op verkeersveiligheid, milieueisen en het chassisnummer.

Plaat- en spuitwerk
Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons ook gespecialiseerd in plaat- en spuitwerk. Wanneer u plaatwerk op uw auto wenst of er moet een onderdeel van de auto gespoten worden, regelen wij dat ook.

Schadeafhandeling en/of -reparatie
Heeft u last van schade en is een reparatie nodig? Dan staan wij uiteraard voor u klaar om uw auto weer helemaal schadevrij te maken.

Aircoservice
Wanneer uw airco moet worden bijgevuld of er zijn andere problemen met uw airco hebben wij alle kennis en apparaten in huis om dit te kunnen oplossen.

Wintercheck
In de winter worden de weersomstandigheden over het algemeen wat extremer, waardoor uw auto in deze maanden wat extra aandacht verdient. Wij zorgen ervoor dat uw auto middels een wintercheck bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Meer weten? Klink dan hier voor ons evenement!

Vakantiecheck
Om vakantiegangers tegemoet te komen hebben wij de vakantiecheck geïntroduceerd. Bij het rijden van lange stukken raden wij aan om onze specialisten alles nog een keer te checken voordat u op reis gaat met de auto; veiligheid boven alles! Meer weten wat een vakantiecheck inhoudt? Neem dan contact met ons op.

Vervangend vervoer
Wanneer uw auto achterblijft voor onderhoud is er de mogelijkheid om vervangend vervoer mee te krijgen. Ook hier proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn door zowel pick-ups, bedrijfsbussen, sedans als kleine auto's beschikbaar te hebben.

Haal- en brengservice
Is uw auto toe aan onderhoud, maar heeft u weinig tijd om de auto bij ons in Monster te komen brengen? Geen probleem, wij komen de auto bij u ophalen en brengen de auto weer bij u wanneer deze klaar is. Wanneer u het wenst, kunnen wij ook een leenauto bij u neerzetten, zodat u mobiel blijft in de tijd dat de auto bij ons in de garage staat.

Ons gehele team staat graag klaar voor u klaar! Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben, bel dan: 0174-280835.

V.D. Lans Auto’s, waar onze kwaliteit nog steeds uw garantie is!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing