VACATURE!

13 Dec 2017

Wintercheck WinterBBQ

Wat een succes!

Zaterdag 9 december was het dan zover: De Wintercheck-Winterbarbecue. Na maandenlange planning van onze medewerkers was het tijd om er een onvergetelijke dag van te maken. En onvergetelijk werd het! Wat begon als een wintercheck groeide uit tot een heus evenement.

Alle medewerkers waren vroeg aanwezig om de dag in banen te leiden. Evan, Brian, Jim, Jerry, Kevin, Thijs en Ruben verzorgden de Wintercheck, terwijl Ted, Ed, Vincent, Quin, Beau en Joost de gasten opvingen in de showroom. In de showroom kregen de gasten een warm kopje koffie of thee en een lekker stuk taart, terwijl Jhino, aankomend talent in de DJ-scene, de muziek verzorgde. Het V.D.Lans-team was te herkennen aan de gave baseballjackies met het V.D. Lans-logo op de borst. Deze jackies zijn ontworpen door WestDijk Reclame en zaten als gegoten. Dat de jackies een succes waren, bleek wel uit de vele positieve reacties die iedereen erop gaf.

Om 11:00 uur stond onze barbecuemeester Leonard Elenbaas van #PurePassieOnTour buiten in de tent met drie barbecues, zogenoemde Big Green Egg’s. Daar stond hij voor de gasten en de medewerkers topgerechten te bereiden. Naast het lekkere eten legde Leonard maar al te graag uit wat zijn bijzondere manier van vleesbereiding is. Dat was namelijk wel even andere ‘’koek’’ dan het vlees op de grill gooien en een paar keer omdraaien. Leonard liep de hele dag rond in de showroom met chickenwings, broodjes hamburger en spareribs. En wat was het heerlijk!

Na de hele dag winterchecks uitgevoerd te hebben sloot het personeel ook aan in de showroom. Ondertussen was de showroom al flink volgelopen met klanten en relaties van V.D. Lans, die vanaf 15:00 waren uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De catering werd verzorgd door De Noviteit, die ervoor zorgde dat iedereen het werkelijk aan niets ontbrak! Iedere gast kon bij de bar terecht voor een lekker biertje, frisje of wijntje.
Je kon de werknemers er makkelijk uitplukken als de verzameling van baseballjackies die een statafel hadden veroverd. Hoe verder de avond verliep, hoe meer DJ Jhino van de oude hits afstapte en hoe meer “nieuwere” hits er werden gedraaid. Aan het einde stond nog een tiental werknemers hun laatste drankje te doen en rond acht uur ging het overgebleven clubje met een voldaan gevoel richting huis.

Namens het hele V.D. Lans-team willen we iedereen die langsgekomen is bedanken voor een succesvolle dag vol gezelligheid, lekker eten en mooie auto’s!

Reageer op dit nieuws

Volg ons op Facebook

Laatste Video

Laatste tweets

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2021 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing