VACATURE!

Dodge Ram 1500

Ram Black Edition

2018 Ram 1500 Black Edition


Black

Het zal niemand verbazen, maar de enige beschikbare exterieurkleur op de Sport Black Editon is Brilliant Black. Beter dan wijlen Henry Ford kunnen we het niet zeggen: "You can have any colour, as long as it’s black". Over deze keuze hoeft u uw hoofd in ieder geval niet te breken.


Speciale koplampen

De koplampen zijn identiek aan de Sport uitvoering, dus ook hier vind u de zwarte behuizing met LED knipperlichten terug. De verlichting wordt desgewenst automatisch ingeschakeld, indien de omstandigheden hierom vragen.


Crew Cab

De 2017 Dodge Ram 1500 Sport Black Edition is verkrijgbaar als extra ruime Crew Cab, zoals hier omschreven. Met ca. 15 cm extra beenruimte, hebben de achterpassagiers niets te klagen.

Exterieur


20’’ mat zwarte velgen

De volledig lichtmetalen 20" 5-spaaks Sport velgen zijn bij deze uitvoering in mat zwart afgewerkt.


Fender Flares

Net als op de Laramie en de Longhorn zijn de Fender Flares (spatbordverbreders) op de Sport Black Edition en Sport White Edition (verwijzing) standaard aanwezig. Op andere uitvoeringen zijn ze tegen meerprijs als accessoire verkrijgbaar.

Zwart = Zwart

Met zwart bedoelen wij ook echt zwart. Dit is doorgevoerd tot de grillespijlen en zelfs de logo’s aan toe. Ook zijn alle badges verwijderd, om een zo strak mogelijke uitstraling te realiseren. Side bars zijn bij de prijs inbegrepen op de Sport Black Edition. Doordat ze ook in mat zwart zijn uitgevoerd, vormen ze één geheel met de rest van de wagen. Uiteraard zijn ze voorzien van duurzame opstapvlakken, net als de reguliere side bars.


Voor- en achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is natuurlijk onmisbaar bij het nauwkeurig positioneren van de auto, bijvoorbeeld bij het aankoppelen van een aanhanger. Bij V.D. Lans Auto’s B.V. krijgt u echter ook een vooruitrijcamera, welke enorm handig kan zijn bij nauwe straatjes in de stad, of goed te zien wat zich vlak voor de auto afspeelt, op het moment dat u off road rijdt. Bij het inparkeren kunt u vertrouwen op de parkeersensoren in zowel de voor- als achterbumper.

Interieur


Strakke cabine

Ook het interieur van de 2017 Dodge Ram 1500 Sport Black Edition doet zijn naam eer aan, door het strak uitgevoerde zwarte interieur. Er is gebruik gemaakt van witte stiksels, die mooi afsteken tegen de zwarte ondergrond. Deze zijn ook terug te vinden in de stiknaden van de heerlijk zittende bucket seats.


Stijlvolle afwerking

Exclusief in de Sport uitvoeringen zijn pianolak zwarte accenten gecombineerd met zilveren sierlijsten. Deze komen terug in het dashboard, maar ook in de deurpanelen.


Comfort ten top

Aan de slag op een koude winterdag? Verwarm de cabine vast voor, door de wagen op afstand te starten. De zeer comfortabele bucket seats zijn voorzien van stoelverwarming, waardoor het snel behaaglijk is. Koude handen van het krabben? Dan biedt de stuurwielverwarming uitkomst. Ook in een snikhete zomer houdt u het hoofd koel doormiddel van de stoelventilatie, die heerlijke koele lucht door het geperforeerde leer blaast. De standaard aanwezige climate control zorgt ervoor dat de geselecteerde temperatuur automatisch op peil gehouden wordt.


Vind altijd uw weg

Wij leveren uw Dodge Ram 1500 zonder meerprijs standaard met een Europees navigatiesysteem. Hierdoor vindt u probleemloos uw weg. Doordat het systeem werkt met touchscreen is de bediening zeer eenvoudig. Naast de duidelijke kaartweergave geeft het systeem ook Nederlands gesproken instructies. Ook de boardcomputer is in het Nederlands. Dit navigatiesysteem is onderdeel van een entertainmentsysteem met FM/DAB radio, SD, USB en AUX aansluiting. De 10 premium Alpine luidsprekers (incl. subwoofer) zorgen ervoor dat uw muziek volledig tot zijn recht komt.

Ook is het mogelijk om met Apple Carplay verbinding te maken. Bekijk hier de Apple Carplay handleiding .

Techniek


5.7 Hemi V8

Een juweeltje van een motor. Met 550 Nm zijn er altijd bakken met koppel voorhanden, terwijl er bovenin het toerenbereik met 395 pk ook enorm veel vermogen beschikbaar is. Tel daar het krachtige, grommende geluid bij op en iedereen snapt dat elke gereden kilometer met een HEMI® motor een waar genot is.


Torqueflite-8 automaat

Een van de grootste bijdrages aan het comfort aan boord van de Ddoge Ram 1500, is ongetwijfeld de 8-traps automatische versnellingsbak. Deze schakelt zeer soepel, terwijl hij ook helpt de enorme kracht van de 5.7 HEMI V8 in iedere versnelling optimaal te benutten. Doordat de olie in de versnellingsbak actief verwarmd wordt draait deze veel efficiënter, waardoor het brandstofverbruik afneemt.


Intelligent 4WD-systeem

De elektronisch geschakelde tussenbak op de Dodge Ram 1500 is uitgebreid in mogelijkheden, maar eenvoudig in bediening. Onder normale omstandigheden voldoet de 2WD stand, waarbij de auto achterwiel aangedreven is. Dit is tevens de meest economische stand voor het brandstofverbruik. Rijdt u op een onverharde, zeer steile of zeer gladde weg, dan bieden de 4WD standen (LOCK en LOW) uitkomst. Bij variabele rijomstandigheden kunt u kiezen voor de 4WD AUTO stand, waarbij de vooras wel is ingeschakeld, maar alleen aangedreven wordt indien er tractieverlies optreedt. Doordat de vooras hierbij altijd is ingeschakeld, is het verbruik wel hoger dan in de 2WD stand.


Rijden of zweven

De optioneel verkrijgbare luchtvering zorgt voor een ongekend comfortabele rijervaring. De techniek zorgt er bij zware belading voor, dat de rijhoogte automatisch op het normale niveau wordt gehouden. Bovendien is het in meerdere standen instelbaar. Zo kunt u met uw afstandsbediening de instapstand activeren, waardoor uw Ram 5 centimeter wordt verlaagd voor een makkelijke instap. Als u gaat terreinrijden heeft u de keuze uit twee standen. Bij ‘Off Road 1’ wordt de wagen 3 cm verhoogd en in de stand ‘Off Road 2’ zelfs met 5 cm. Ook aan het brandstofverbruik is gedacht. Doordat de luchtvering op snelwegsnelheden 3 cm verlaagd wordt, is het voertuig aerodynamischer en dus efficiënter.

Is uw keuze gevallen op de Ram Black Edition? Ga dan door naar het aanbod. Zo niet, maak dan uw keuze uit de andere uitvoeringen Dodge Ram.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2020 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing