Dodge Ram 1500

Ford Lariat Sport

Ford F150 Lariat Sport

In tegenstelling tot de Lariat en Platinum uitvoering, heeft de F-150 Lariat Sport geen chromen accenten. Zo zijn de bumpers, buitenspiegels, deurgrepen allemaal in de kleur van het carrosserie gespoten, terwijl de grille in het antraciet is uitgevoerd. De 20" 6‑spaaks velgen maken de sportieve look helemaal af.

Monotone

De Lariat Sport is uitsluitend verkrijgbaar in een monotone kleurstelling. Hierdoor blijft de sportieve look behouden en wordt de nadruk gelegd op de in het antraciet uitgevoerde grille.

LED koplampen

De meest geavanceerde koplampen uit zijn segment, de QuadBeam LED koplampen. De knipperlichten omlijsten de hele koplamp. De geavanceerde lichtsensor is ook voorzien van een grootlichtassistent.

SuperCrew

De Lariat Sport is standaard voorzien de SuperCrew cabine, de ruimste in de F‑150 range. De achterbank is opklapbaar, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat. Uniek in het pick-up segment!

Ingetogen, maar toch opvallend

Voor welke carrosseriekleur u ook kiest, de grille van de Lariat Sport is altijd in het antraciet uitgevoerd. Doordat deze kleur mooi afsteekt tegen de body, zorgt de grille voor een sportieve look die ingetogen lijkt, maar tegelijkertijd lekker opvalt.

6-spaaks aluminium

De 20 inch 6-spaaks aluminium velgen matchen perfect bij de Lariat Sport. Ze geven de auto namelijk een sportievere uitstraling dan velgen met een chroom afwerking.

Spatbordverbreders

De F-150 is vanaf de Lariat uitvoering voorzien van subtiele spatbordverbreders. Ze accentueren de lijnen van de wielkasten en zorgen voor een extra stoer uiterlijk.

360 graden

Inparkeren en manoeuvreren is dankzij de 360 graden camera een fluitje van een cent. Met behulp van allerlei camera’s rondom, heeft u namelijk niet alleen goed zicht van voor en achter, maar ziet u ook hoeveel ruimte u zijdelings heeft. Doordat de door de camera’s verzamelde beelden worden samengevoegd tot één panoramabeeld, behoudt u altijd het overzicht. De achteruitrijcamera wordt bovendien ook nog op een apart beeld weergegeven. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt.

Interieur

Neemt u plaats

Ook aan het ontwerp van het nieuwe interieur is veel aandacht besteed. Zo is de geperforeerd lederen bekleding voorzien van contrasterende stiksels en worden de zilveren sierlijsten geaccentueerd met chromen randjes. Alle bedieningsknoppen zijn groot uitgevoerd en daardoor makkelijk te bedienen. De standaard aanwezige sfeerverlichting (ambient light) is zowel in kleur als in intensiteit instelbaar, zodat hij eenvoudig naar uw smaak is aan te passen.

Premium instrumentencluster

Tussen de tellers huist een hoge resolutie bestuurdersinformatiescherm van maar liefst 20 cm in diameter. Hier vindt u alle informatie die u graag ziet; van turbodruk tot actueel verbruik en alles wat daartussen zit. Zo toont het systeem naar wens direct alle informatie zien die betrekking heeft op off road rijden, mocht u eens de avontuurlijke route kiezen. De getoonde informatie is volledig aan te passen naar uw wensen.

Panoramadak

Een van de meest in het oog springende features van de nieuwe F‑150 is ongetwijfeld het enorme glazen panoramadak, dat zorgt voor zeer veel licht in het interieur. Het voorste gedeelte van het dak is elektrisch te openen en het gehele oppervlak is eenvoudig te blinderen, door middel van een stoffen hemeldak, dat bovendien in het luxueus zwart is uitgevoerd.

Zo komt u er wel

Het is tegenwoordig bijna onmisbaar, een navigatiesysteem. Bij US CarDealer wordt uw F-150 zonder meerprijs geleverd met een Europees navigatiesysteem, met Nederlands gesproken instructies. Het maakt onderdeel uit van een entertainmentsysteem, voorzien van 10 premium Sony speakers (inclusief subwoofer). Het systeem is bedienbaar door middel van een 20 cm touchscreen en kan naast cd’s ook overweg met een SD-kaart, een 3.5 mm jack en 2 USB‑sticks.

Technische specificaties

5.0 L V8 Coyote

Dit 5.0 L V8 motorblok, is de laatst geproduceerde achtcilinder van Ford. Doordat de makers zich lieten inspireren door de 5.0 L Coyote Indy racemotor, wordt dit motorblok door insiders ook wel de ‘Coyote’ genoemd. Hij doet zijn naam eer aan, want de prestaties zijn indrukwekkend. Zo levert de uit aluminium vervaardigde motor een vermogen van maar liefst 395 pk en 540 Nm aan koppel. En het geluid? Hiervoor zou u eigenlijk echt eens een bezoek moeten brengen aan uw dichtstbijzijnde Certified US CarDealer.

10-traps automaat

Het enorme vermogen van het V8-motorblok wordt moeiteloos verwerkt door de standaard aanwezige 10-traps automaat. Hierdoor profiteert u zowel in de hoge en lage toeren van optimale prestaties en een zo efficiënt mogelijk verbruik.

Slimme 4x4 techniek

Voor het trekken van zware lasten is 4x4 techniek – zeker op onverharde of gladde ondergrond – simpelweg onmisbaar. Alle Ford’s F-150 van US CarDealer zijn standaard altijd voorzien van 4x4 aandrijving. Naast de 2WD (2H) stand, die in de praktijk veel gebruikt wordt om onder normale omstandigheden het verbruik zo laag mogelijk te houden, zijn er ook drie 4x4 standen. In extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een zeer steile heuvel of diepe modder, kunt u bij de lage gearing (4L) in schakelen. Zodra 4x4 wel nodig is, maar de snelheid wat hoger ligt, dan gebruikt u de 4H stand met de hoge gearing. De 4A stand is helemaal ideaal, want dan bepaalt de F-150 zelf hoeveel aandrijfkracht ieder wiel het beste kan verwerken.

Volledig aluminium carrosserie

Dit is misschien wel de belangrijkste innovatie van de Ford. Het is in ieder gevel een unicum in het pick-up segment. De volledige carrosserie is uit een zeer sterke aluminium legering opgetrokken, waardoor de F-150 een stuk lichter is geworden. Hierdoor accelereert hij sneller, is de remafstand korter en de wegligging en het verbruik worden er ook veel beter van. Toch is de gehele carrosserie (dus ook de laadbak) net zo robuust en duurzaam als pick-ups met een stalen carrosserie. Of te wel, het gebruik van aluminium heeft zeer veel voordelen. Het chassis is voor het grootste gedeelte van versterkt staal, om de grote krachten die vrijkomen bij bijvoorbeeld off road rijden, goed op te kunnen vangen.

Is uw keuze gevallen op de Ford F150 Lariat? Ga dan door naar het aanbod. Zo niet, maak dan uw keuze uit de andere uitvoeringen Ford F150.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing