VACATURE!

02 Jun 2020

CHEVY VANS

De ultieme werkbus!

Chevy Vans

Een Van Apart!

Chevrolet van

V.D.Lans Auto’s is al 40 jaar een begrip op het gebied van Amerikaanse auto’s.Naast de pick-ups die vandaag de dag regelmatig op de Nederlandse snelwegen te bewonderen zijn, mag wat ons betreft ook de mooie, multifunctionele en oersterke Chevy Van niet ontbreken. Met behulp van onze contactpersonen op diverse plekken in de US hebben wij in 40 jaar onze eigen directe inkoop opgezet. Daardoor kunnen wij nette Chevy Vans importeren voor een scherpe prijs. De Chevy Vans die wij importeren zijn namelijk over het algemeen jong gebruikte Vans en zorgvuldig gecheckt en gecontroleerd door onze contactpersonen in de US! Per container komen de Chevrolet bussen aan in de haven van Rotterdam of Antwerpen waarna ze snel naar de Vlotlaan in Monster worden getransporteerd.De voordelen van een Chevy van!

 • 2 jaar garantie
 • Scherp geprijsd
 • Gunstige bijtelling
 • Grijs kenteken
 • 6 persoons
 • Dubbele cabine
 • 3500 kilo trekkracht
 • In combinatie met LPG
 • 10 jaar lang economisch gebruik
  (daarna onbeperkt)


Eigen ombouw - Naar wens van klant


Eenmalig Monster aangekomen, gaat onze werkplaats met de Chevy Vans aan de gang om het voertuig te laten voldoen aan de nationale eisen van het grijs kenteken. Naar smaak van de klant wordt de Chevy Van omgebouwd naar 2/3-persoons enkel cabine of 5/6-persoonsdubbel cabine met een schot erin. In de achterbak wordt de Chevy Van op een manier betimmerd zoals de klant het graag ziet, het moet namelijk zo praktisch mogelijk zijn. Omdat er gebruik wordt gemaakt van stevig materiaal is het ideaal voor het laden van gereedschap, zware apparatuur of flight cases. Indien gewenst kan de Chevy Van worden betimmerd met laad boksen aan beide kanten om spullen in op te bergen. Nadat de ombouwspecialist zijn kunstje heeft gedaan, gaat de Chevrolet bus door naar de gas specialist waar een LPG-tank wordt geïnstalleerd in of onder de auto. De bus rijdt dus op gas, wat een hoop brandstofkosten bespaart op jaar basis.

Chevrolet van Chevrolet van


Onverwoestbaar, comfortabel en voordelig!


Gaat een bekende van je alweer op zoek naar zijn derde Europese bus in de tijd dat jij nog altijd lekker in jouw Chevy Van rondrijdt? Daar staan wij niet van te kijken. De levensduur van een Chevy Van is langer dan van welke auto ook. Een kilometerteller van 500.000 staan wij dan ook niet gek van te kijken. Ook heeft de bus 3500 kilo trekkracht en 900 kilo laadvermogen. Een Chevy Van is dus met recht onverwoestbaar te noemen!Naast het feit dat een ondernemer een Chevy bus hard nodig heeft voor zijn werk, is deze Van ook ideaal voor vakantietochten richting de zon met het hele gezin. Met name de goede wegligging, krachtige V8-motor en luxe Amerikaanse stoelen maken een lange tocht zeer aangenaam. Een Chevy Van maakt je rit comfortabel!Niet alleen drukken onze rechtstreekse import, grijs kenteken ombouw en gas inbouw de kosten, ook is de bijtelling van een Chevy Van zeer gunstig. Daarnaast is het ook een optie om een Chevy Van te leasen. Vraag naar de mogelijkheden!
Chevrolet van Chevrolet van Chevrolet van


Contact


Ben je nieuwsgierig geworden naar een Chevy Van met zijn vele voordelen? Bel ons op 0174-280 835, mail naar info@lansauto.nl voor meer informatie of kom langs bij ons aan de Vlotlaan 809 in Monster!

Reageer op dit nieuws

Volg ons op Facebook

Laatste Video

Laatste tweets

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2021 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing