Inbouwservice

Amerikaanse auto’s zijn zeer in trek dezer dagen. Het is echter zo dat deze vaak zijn voorzien van een Amerikaans navigatiesysteem. Helaas is het niet mogelijk om hierin een Europese kaart te laden. Bij V.D. Lans bieden wij u de oplossing voor dit probleem! Wij bouwen diverse Europese navigatiesystemen in op de bestaande plek van het originele scherm.

In tegenstelling tot Europese auto’s zijn er voor Amerikaanse auto’s nauwelijks bedrijven die documentatie en toepassingen voor handen hebben om de gewenste aansluitingen mogelijk te maken. Wij beschikken wel over deze zaken, dus laat ons vooral weten wanneer u gebruik wenst te maken van onze inbouwservice.

Voor zaken zoals alarmsystemen Klasse 1 / 2 / 3 en volgsystemen klasse 4 / 5, DVD-systemen, schermen in de hoofdsteunen, fiscaalboxen, parkdistance-control, camera’s, I-podsolutions bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Graag maken wij een passende offerte.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing