Import / Verkoop

De afgelopen 32 jaar heeft V.D. Lans Auto’s zich gespecialiseerd in de import en verkoop van Amerikaanse auto’s. Van pick-ups tot sportwagens, wij staan voor u klaar voor het gehele importtraject. Doordat wij meerdere compagnons in Amerika hebben, kunnen wij u garanderen dat de auto die u op het oog heeft ook aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat wielen heeft! Dus naast Amerikaanse voertuigen leveren wij ook nieuwe en gebruikte Europese bedrijfs- en personenauto's. Uiteraard met dezelfde garantievoorwaarden als bij de officiële dealer.

Waarom dan bij V.D. Lans kopen in plaats van de dealer? Vanwege ons grote dealernetwerk bestaat de kans dat wij u een scherpere aanbieding kunnen doen dan de officiële merkdealer. Mocht u dus willen overstappen van merk en bent u graag bij ons over de vloer neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via de e-mail, telefoon of loop gewoon eens binnen! Dus als het nu gaat om een Toyota, Opel, Renault, Nissan of elk ander origineel Europees geleverde auto, aarzel dan niet en kom eens vrijblijvend langs met uw wensen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen. Uiteraard ook met inruil van uw huidige (Amerikaanse) auto.

Het bovenstaande geeft u de zekerheid dat de auto die u op het oog heeft kwalitatief in orde is en het geeft ons de zekerheid dat wij u een goed product leveren! Wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn en hopen in de toekomst nog steeds met u te mogen samenwerken. Onze jarenlange ervaring en de knowhow aangaande dit traject delen wij graag met u en u bent dan ook van harte welkom voor een helder advies of gewoon een lekkere kop koffie. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Bekijk het aanbod hier op de website. We zien u graag verschijnen bij ons in de showroom!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing