Import / Verkoop

De afgelopen 30 jaar heeft V.D. Lans Auto’s zich gespecialiseerd in de import en verkoop van Amerikaanse auto’s. Van pick-ups tot sportwagens, wij staan voor u klaar voor het gehele import traject. Met compagnons in Amerika kunnen wij u garanderen dat de auto die u op het oog heeft ook aan onze kwaliteitsnormen voldoet.

Wij leveren alles wat wielen heeft! Bij ons kunt u terecht voor alles wat wielen heeft! U zal ons waarschijnlijk het beste kennen als specialist op het gebied van Amerikaanse voertuigen, maar wat u misschien niet weet is dat wij ook voor u klaar staan als het gaat om nieuwe Europese bedrijfs- en personenauto’s met dezelfde garantievoorwaarden als bij de officiële dealer.

Vanwege ons grote dealernetwerk bestaat de kans dat wij u een scherpere aanbieding kunnen doen dan de officiële merkdealer. Mocht u dus willen overstappen van merk en bent u graag bij ons over de vloer neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via de e-mail, telefoon of loop gewoon eens binnen!

Want als het nu gaat om een Toyota, Opel, Renault, Nissan of elk ander origineel Europees geleverde auto, aarzel dan niet en kom eens vrijblijvend langs met uw wensen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen. Uiteraard ook met inruil van uw huidige (Amerikaanse) auto. De Europese auto’s die geleverd worden komen uitsluitend van officieel erkende dealers en worden geleverd met de service die u van ons gewend bent, en niet algeheel onbelangrijk, met de originele garantievoorwaarden!

Het bovenstaande geeft u de zekerheid dat de auto die u op het oog heeft goed is en het geeft ons de zekerheid dat wij u een goed product leveren! Wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn en hopen in de toekomst nog steeds met u te mogen samenwerken. Door onze jarenlange ervaring en de knowhow van dit traject bent u van harte welkom voor een helder advies of gewoon een lekkere kop koffie. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Bekijk het aanbod hier op de website. We zien u graag verschijnen bij ons in de showroom!

kwaliteit is onze garantie sinds 1986bekijk het volledige overzicht
V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER

© 2017 V.D. Lans Auto's B.V.
| Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing