EUROPESE AUTO'S

BIJ DE AMERIKAAN

Ons aanbod van Amerikaanse auto’s wordt aangevuld met de Europese tak van auto’s. Naast de RAM en de Ford hebben wij namens de Europese tak van auto’s onder andere Mercedes, BMW, Volvo en Porsche in onze showroom gehad.


IMPORTEREN EUROPESE DROOMAUTO’S

Staat uw Europese droomauto er niet tussen? Wij importeren hem voor je! Want als het nu gaat om een Toyota, Opel, Renault, Mercedes of elk ander origineel Europees geleverde auto, aarzel dan niet en kom eens vrijblijvend langs met uw wensen. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen.


INRUIL

Uiteraard kunt u ook uw huidige (Amerikaanse) auto inruilen. De Europese auto’s die geleverd worden komen uitsluitend van officieel erkende dealers en worden geleverd met de service die u van ons gewend bent, en niet geheel onbelangrijk, met de originele garantievoorwaarden!


EEN EUROPESE AUTO KOPEN?

Via onze aanbod pagina vind je ons ruime aanbod. De auto’s staan in onze showroom of worden door ons op bestelling geleverd. Heeft u vragen over onze Europese auto’s? We horen het graag of we zien u graag in onze showroom.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing