Onderhoud

In onze moderne werkplaats bent u van harte welkom voor het juiste onderhoud aan uw Amerikaanse, maar ook uw Europese auto. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om uw auto te verzorgen. Door het in huis hebben van een vijftal zware bruggen van 3.500 ton en 4.500 ton, de meest relevante uitleestools, aircoservice apparaat, balanceer apparaat en het up-to-date houden van nieuwe gereedschappen en kennis, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Dit kunnen wij van V.D. Lans B.V. voor u betekenen:

Amerikaanse auto van een Nederlands kenteken voorzien

Alle auto’s die wij uit de Verenigde Staten laten importeren zullen wij voorzien van een Nederlands kenteken. Hierdoor is het voertuig gekeurd volgens de EU-regels en mag het voertuig de Nederlandse wegen op.

APK

Bij ons kunt u terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring(APK). Wij hebben drie keurmeesters in dienst die uw auto zullen keuren op verkeersveiligheid, het milieu en het chassisnummer.

Plaat- en spuitwerk

Wij monteren ook plaatwerk op uw auto en zijn ook handig met spuitwerk.

Schadeafhandeling en/of reparatie

Heeft u last van schade en is een reparatie nodig? Dan staan wij uiteraard voor u klaar om uw auto weer helemaal schadevrij te maken.

Aircoservice

Wij kijken uw airco vakkundig na, zodat uw airco helemaal in orde is en u comfortabel de weg op kunt.

Wintercheck

Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de winter in kan met uw auto. Meer weten? Klink dan hier voor ons evenement!

Vakantiecheck

Gaat u binnenkort met de auto op vakantie en wilt u nog even uw auto laten checken? Bij ons kunt u uw vakantiecheck laten doen.

Oldtimers taxeren

Eén van onze diensten is het taxeren van oldtimers. Met de jarenlange ervaring van Ted weet u zeker dat uw oldtimer de juiste waarde getaxeerd krijgt.

Vervangend vervoer

Uiteraard krijgt u vervangend vervoer mee, zodat u gelijk weer op weg kunt. Dat is een stukje service dat wij u bieden.

Ons gehele team staat graag klaar als uw USA-Car specialist!

V.D. Lans Auto’s, waar onze kwaliteit nog steeds uw garantie is!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2021 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing