Custom pick-up

Pick-up naar wens

Bij V.D. Lans Auto’s kunt u bij aanschaf van uw pick-up de wagen laten personaliseren! Denk daarbij aan bestikkeringen, velgen, banden, verlichting en fender flares. We proberen u binnen al onze mogelijkheden te helpen om uw pick-up op maat af te leveren.


Bestikkeringen

Voor het bestikkeren van uw pick-up kunt u ook bij ons terecht! Wij hebben diverse partners die uw bestikkering kunnen verzorgen om uw pick-up een persoonlijke look te geven.


Velgen

Heeft u behoefte aan een andere set velgen dan de standaard geleverde velgen van uw pick-up? Dan zoeken wij samen naar de velgenset waar u gelukkig van wordt!


Banden

Heeft u een voorkeur voor een merk banden? Laat het ons weten, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.


Verlichting Pick-up

Bent u toe aan iets anders? Overweeg om een LED-bar toe te voegen aan uw pick-up. Wij verwerken de LED-bar netjes in de grille van uw pick-up.


Fender flares

Wilt u een stoer tintje geven aan uw gloednieuwe pick-up? Kies dan voor Fender Flares (spatbordverbreders). Wij monteren Fender Flares op uw auto. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 0174-280835 of mail naar info@lansauto.nl!

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing