Dodge Ram 1500

Ram Rebel

2018 Ram 1500 Rebel

Voor de echte rebellen en “off-road” liefhebbers is er de Dodge Ram 1500 Rebel. Deze uitvoering is gebouwd om de ruwste terreinen met gemak te kunnen trotseren. Het uiterlijk reflecteert de off road uitstraling en de Rebel heeft speciale 17” off-road velgen.


Trek in two-tone?

De stalen bumpers van de Rebel zijn altijd in antraciet uitgevoerd. Naar keuze is de onderzijde van de carrosserie in de afwijkende kleur Black te krijgen, voor een extra stoere uitstraling.


Duistere blik

Om de stoere uitstraling kracht bij de zetten, is de Rebel voorzien van de geheel zwarte koplampbehuizing van de Sport uitvoering.


Grote cabine

Al dat off-road plezier wilt u natuurlijk graag delen met uw vrienden. Gelukkig is de Rebel altijd voorzien van de zeer ruime ‘Crew Cab’ cabine, waardoor iedereen riant kan zitten.


Exterieur


Uniek front

De Rebel is (net als de Limited uitvoering) voorzien van het 2016 Ram front, met geheel nieuw ontworpen grille. De volledig uit staal opgetrokken voorbumper - inclusief aluminiumkleurige bodembescherming - is uniek voor de Dodge Ram 1500 Rebel. Mooi meegenomen, hij zorgt voor een gunstige approach angle (aanrijhoek) bij stijle hellingen, zeker indien de luchtvering op de hoogste stand staat.


Off-road velgen

Om ervoor te zorgen dat de Rebel beter presteert in het terrein, is hij voorzien van 17 inch velgen, met speciaal voor dit model ontworpen Toyo Open Country off-road banden in de maat 285/70R178. Deze hoogprofiel-banden zorgen niet alleen voor extra grip, maar ze zorgen ook voor extra vering in ruig terrein. De velgen zijn uit aluminium gefreesd en hebben een two-tone kleurstelling.


Sport motorkap

Naast de zwarte koplampbehuizing, heeft de Rebel ook de speciale Sport Performance Hood van de Sport-uitvoering geleend.


RAM

Niemand zal zich ooit nog afvragen wat voor merk pick-up u rijdt. Het enorme RAM logo met opgelegde letters is niet te missen door je achterliggers. Naast de Limited is de Rebel de enige uitvoering uit de Ram line-up die deze unieke achterkant heeft.

Interieur


Rebels innerlijk

Het interieur van de Rebel zit bomvol unieke details. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de speciale stoelbekleding, waarvan het stoffen gedeelte exact overeenkomt met het profiel van de Toyo off-road banden. Daarnaast springt de rood-zwarte kleurstelling direct in het oog.


Radar Red

De speciale rode kleur heet Radar Red en deze komt op veel plekken in het interieur terug. Naast de stoelbekleding is het ook toegepast op de stiknaden van het dashboard, de middenarmsteun, de middenconsole, het instrumentarium en de deurpanelen. De grijze panelen op de middenconsole zijn ook voorbehouden aan deze uitvoering.


Zwarte hemel

Om het interieur nog meer één geheel te laten vormen, is de hemelbekleding van de Rebel in het zwart uitgevoerd. De stoffen afdekking van het standaard aanwezige elektrisch bedienbare schuifdak is netjes in dezelfde kleur uitgevoerd.


Instrumentarium

Ook het uitzicht op de instrumentarium is in de Rebel iets bijzonders; de Radar Red ringen om de tellers zorgen voor een sportieve uitstraling. Het Rebel embleem boven het kleurenscherm van het bestuurdersinformatiesysteem maakt het helemaal af.

Ook is het mogelijk om met Apple Carplay verbinding te maken. Bekijk hier de Apple Carplay handleiding .

Techniek


5.7 HEMI V8

Uw beste vriend in alle omstandigheden, zowel op de verharde als onverharde weg. Met 550 Nm zijn er altijd bakken met koppel voorhanden, terwijl er bovenin het toerenbereik met 395 pk ook enorm veel vermogen beschikbaar is. Tel daar het krachtige, grommende geluid bij op en iedereen snapt dat elke gereden kilometer met een HEMI® motor een waar genot is.


Off-road aanpassingen

Om ervoor te zorgen dat de Rebel ook in zwaar terrein altijd goed uit de voeten komt, is hij (als enige Dodge Ram 1500) voorzien van speciale Bilstein® monotube off-road schokdempers. Daarnaast is er bij de achteras een stijvere stabilisatorstang gemonteerd, voor een stabiel en voorpelbaar weggedrag in het terrein.


Standaard luchtvering

Als speciale off-road uitvoering profiteert de Rebel standaard van de vele voordelen van luchtvering. In totaal zijn er 4 standen. De Rebel is zo afgesteld, dat hij in de ‘normaal stand’ een rijhoogte heeft die 2,5 cm hoger is dan de andere Rams. Ook is hij met één druk op de knop in de ‘Off-road stand’ te zetten, waarmee grondspeling met nogmaals 2,5 cm vergroot wordt. Daarnaast is er een ‘Aero stand’ waarmee de rijhoogte verlaagd wordt, ten behoeve van verbeterde aerodynamica. De laagste stand, die ook met de afstandsbediening is in te stellen, is de ‘Instap stand’.


4x4-systeem

Off-road rijden zonder 4x4 is natuurlijk hetzelfde als een kuil graven met een theelepeltje. Het gaat wel, maar echt lekker werkt het niet. Daarom zijn al onze Rebels voorzien van 4x4 aandrijving, welke naast 2WD (voor op de verharde weg) ook is te schakelen naar 4WD lock en 4WD low voor het zwaardere werk.


Is uw keuze gevallen op de Ram Rebel? Ga dan door naar het aanbod. Zo niet, maak dan uw keuze uit de andere uitvoeringen Dodge Ram.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing