Dodge Ram 1500

2018 FORD F-150 PLATINUM V6 SUPERCREW

Koning onder de pick-ups

De lijst met toegepaste innovaties in de Ford F-150 is lang. Heel lang. Als Platinum uitvoering is hij ook nog eens zeer luxueus uitgevoerd, met opties die u in geen enkele andere pick-up vindt. Bovendien zit dit alles in een zeer stijlvolle verpakking, die door het gebruik van veel aluminium ook nog eens tot 350 kg lichter is dan voorheen.

Uitsluitend metallic

De Platinum uitvoering van de F-150 is uitsluitend verkrijgbaar met metallic lak. Zoals u van ons gewend bent, betaalt u hier niets extra voor.

LED koplampen

De meest geavanceerde koplampen uit zijn segment, de QuadBeam LED koplampen. De knipperlichten omlijsten de hele koplamp. De geavanceerde lichtsensor is ook voorzien van een grootlichtassistent.

SuperCrew

De Platinum is uitsluitend leverbaar met de SuperCrew cabine, de ruimste in de F-150 range. De achterbank is opklapbaar, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat. Uniek in het pick-up segment!

Exterieur

Dit is het gezicht van vooruitgang De kenmerkende grille van de Platinum geeft de auto een solide voorkomen. Doordat de grillespijlen in satijnglans zijn afgewerkt, vormen ze een mooi contrast met de chromen inzetstukken en de – deels – chromen voorbumper.

Gepolijst tot perfectie

De 6-spaaks 20 inch Platinum velgen zijn vervaardigd uit aluminium. Vervolgens zijn ze volledig gepolijst, voor een subtiele glans.

Treed binnen

De geïntegreerde sidebars van de F-150 Platinum, zijn elektrisch uitklapbaar. Zodra er een portier wordt geopend, klappen ze automatisch uit. Dit vergemakkelijkt de instap wanneer nodig, maar ziet er tegelijkertijd zeer strak uit wanneer de portieren gesloten zijn.

Daar valt uw klep van open

Nog een leuke feature die standaard op de Platinum uitvoering zit, is de op afstand te openen achterklep. Door tweemaal op de knop op de afstandsbediening te drukken opent de achterklep automatisch. Uiteraard gebeurt dit gedempt, zoals u bij een dergelijke luxe uitvoering mag verwachten.

Interieur

De juiste ondersteuning

De multi-contour voorstoelen zorgen er samen met het soepele premium leer voor dat u altijd heerlijk zit. Deze unieke techniek (die normaliter is voorbehouden aan personenauto`s uit het topsegment) zorgt er door middel van opblaasbare luchtkussens voor dat de contouren van de stoel perfect aansluiten op uw lichaam, voor een ongekend goede ondersteuning van uw onderrug en bovenbenen. Uiteraard zijn de stoelen ook verwarmd en geventileerd.

Relaxte rit

Kilometers vreten was nog nooit zo ontspannen als in de F-150 Platinum. Met een druk op de knop activeert u namelijk de massagefunctie. Beide voorstoelen zijn apart instelbaar en er kan gekozen worden uit twee intensiteitsniveaus, voor zowel de onderrug als de bovenbenen. Naast bediening door de knoppen op de stoel, zijn de massagefunctie en de vorm van de multi-contour stoelen ook in het display van het entertainmentsysteem in te stellen. Een mooi detail is het echte Eucalyptus hout, dat in het interieur is verwerkt.

Panoramadak

Een van de meest in het oog springende features van de geheel vernieuwde F-150 is ongetwijfeld het enorme glazen panoramadak, dat zorgt voor zeer veel licht in het interieur. Het voorste gedeelte van het dak is elektrisch te openen en het gehele oppervlak is eenvoudig te blinderen.

Zo komt u er wel

Het is tegenwoordig bijna onmisbaar, een navigatiesysteem. Bij US CarDealer wordt uw F-150 zonder meerprijs geleverd met een Europees navigatiesysteem, met Nederlands gesproken instructies. Het maakt onderdeel uit van een entertainmentsysteem, voorzien van 10 premium Sony speakers (inclusief subwoofer). Het systeem is bedienbaar door middel van een 20 cm touchscreen en kan naast cd`s ook overweg met een SD-kaart, een 3.5 mm jack en 2 USB‑sticks.

Technische specificities

3.5 V6 Ecoboost

Ontdek de enorme trekkracht van deze twin-turbo, direct èn indirect ingespoten benzine krachtbron. In de tweede generatie levert deze volledig uit aluminium opgetrokken V6 een maximum draaimoment van 635 Nm. Dat is 65 Nm meer dan voorheen en het overtreft zelfs Fords 5.0 V8 motor, die 525 Nm aan koppel beschikbaar heeft. Het vermogen is ten opzichte van de vorige generatie met 10 pk toegenomen en piekt met 375 pk bij 5.000 toeren per minuut. Deze koppel-koning zorgt voor een rappe 0-100 sprint van circa 5.7 seconden.

10-traps automaat

Het hoge koppel van de motor wordt moeiteloos en efficiënt verwerkt door de standaard aanwezige 10-traps automaat. Dat de automaat ook zeer duurzaam is, heeft Ford bewezen door met een standaard transmissie (zonder extra oliekoelers) succesvol de loodzware Baja 1000 rally uit te rijden. De techniek presteerde foutloos in deze 1.420 kilometer lange beproeving. Ford is niet voor niets Built Tough!

Slimme 4x4 techniek

Voor het trekken van zware lasten is 4x4 techniek – zeker op onverharde of gladde ondergrond – simpelweg onmisbaar. Alle Ford`s F-150 van US CarDealer zijn standaard altijd voorzien van 4x4 aandrijving. Naast de 2WD (2H) stand, die in de praktijk veel gebruikt wordt om onder normale omstandigheden het verbruik zo laag mogelijk te houden, zijn er ook drie 4x4 standen. In extreme omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een zeer steile heuvel of diepe modder, kunt u bij de lage gearing (4L) in schakelen. Zodra 4x4 wel nodig is, maar de snelheid wat hoger ligt, dan gebruikt u de 4H stand met de hoge gearing. De 4A stand is helemaal ideaal, want dan bepaalt de F-150 zelf hoeveel aandrijfkracht ieder wiel het beste kan verwerken.

Volledig aluminium body

Dit is misschien wel de belangrijkste innovatie van de Ford. Het is in ieder geval een unicum in het pick-up segment. De volledige carrosserie is uit een zeer sterke aluminium legering opgetrokken, waardoor de vernieuwde F-150 tot wel bijna 350 kg lichter is geworden dan zijn voorganger! Hierdoor accelereert hij sneller, wordt de remafstand korter en is de wegligging net als het verbruik beter dan ooit. Bovendien is de hele carrosserie (dus ook de laadbak) net zo robuust en duurzaam als zijn stalen voorganger. Of te wel, het gebruik van aluminium heeft zeer veel voordelen. Het chassis is voor het grootste gedeelte van versterkt staal, om de grote krachten die vrijkomen bij bijvoorbeeld off road rijden, goed op te kunnen vangen.

Is uw keuze gevallen op de Ford F150 Platinum? Ga dan door naar het aanbod. Zo niet, maak dan uw keuze uit de andere uitvoeringen Ford F150.

V.D. LANS Auto's B.V.
Vlotlaan 809,
2681 TZ Monster

0174 - 280 835 / 247 364
0174 - 243 834
Openingstijden
Showroom
ma t/m vr
09.00 - 18.00
za
09.00 - 17.00
werkplaats
ma t/m vr
08.00 - 17.00
za
09.00 - 13.00
Aanbod & Diensten
Aanbod
Disclaimer

V.D. Lans Auto's is de expert op het gebied van de import, verkoop en het repareren, kopen en onderhouden van Amerikaanse auto's zoals de Dodge Ram 1500 en Ford F150. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan V.D. Lans Auto's B.V. niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. V.D. Lans Auto's B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

USCARDEALER Puur en KrachtLansauto-app

© 2019 V.D. Lans Auto's B.V.
| Privacybeleid | Webdesign by WestDijk reclame | Optimalisatie by Revisto online marketing